Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yaa fazla köüt utanıyom

yaa fazla köüt utanıyom

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
geçen gün arkadaşlarımla muhabbed ediyodum bizim okulda ilker die bi çocuk war yanımızdan geçti bende bu çocuk çok tatlı dedim kızlardao ndan hoslandığımı zannetmiş çocuğa sölemişler çocuk sınıfa geldi dediki hangi kız ben çok utandım naapıcam şu anda????

Similar threads

merhaba arkadaşlar öncelikle forumda bunun gibi bir ask doktoru sayfası açmanız aslında güzel olmuş Verilen cevaplarda önemli olunması hosuma gitti Benim derdimede care bulmanız dileğimle arkadaşlar ben askeri okuldan ayrılıp 2 ay önce anadolu lisesine geçtim yaşım 16 9 sınıfa gidiyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Lütfen okuyun lütfen :S:S Meraba arkadaşlar konu gayet açık hiç kilitlenmeye lüzum yok başlık uyumufelan yüzünden sorunuma geliyorum yaşım 16 bugüne değin hiç bi kızla çıkmadım fakat bu sene sınıftan bi kızla tanışmıştım çok güzeldi okul başladığından beri aklım ondaydı bi türlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Lütfen okuyun lütfen :S:S Meraba arkadaşlar konu gayet açık hiç kilitlenmeye lüzum yok başlık uyumufelan yüzünden sorunuma geliyorum yaşım 16 bugüne değin hiç bi kızla çıkmadım lakin bu sene sınıftan bi kızla tanışmıştım fazla güzeldi mektep başladığından beri aklım ondaydı bi türlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar Arkadaşlar ben 15 senedir birini seviyorum Ve o kişiye açılamadım Okulda son senemizdi ve son aylarda topladım kendimi ve açılcam dedim Gittim yanında ama herkes tebrik ediyodu onu anlamadım sordum birde ne olsun SÖZLENMİŞ Nasıl olurdu sevgilisi bile yoktu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Öncelikler herkeze merhabaDirek konuya gireyimm Arkadaşlar , dershaneden bir kız arkadaşım varMsnde konusuyoruzKişisel iletisine ''Mehmet'i Çok seviyorum'' , ''Ben mehmetten özel kimseyi tanımadım'' gibi şeyler yazıyorMsn'de seni çok seviyorum diyorBende ona dıyorumOnların sınıfında birisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt