Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yabancı Dil Kursları

Yabancı Dil Kursları
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Yabancı Dil Kursları ingilizce yaz kursları ankara tömer ingilizce kursu macarca dil kursu macarca ÖSS, KET, PET FCE ile TOEFL sınavlarına hazırlık kursları, 4,5,6,7,8 derslik öğrencilerine, lise ve üniversite öğrencilerine karşın kurslar, mesleklere yönelik teknik tanıdık olmayan dil takviye kursları gibi konularda eğitim veren kursların irtibat bilgileri ve web adresleri bulunmaktadır AÜ Dil Öğretim Merkezi Ankara Üniversitesine alt TÖMER, Bir Dünya Dilleri Merkezidir TÖMER bünyesinde; Türkçe, İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, İspanyolca, Japonca, Çince, Rusça, Arapça, Macarca, Çağdaş Yunanca, Hollandaca, Azeri Türkçesi, Kırgız Türkçesi, Kazak Türkçesi, Özbek Türkçesi, Türkmen Türkçesi kursları düzenlenmektedir Bunların yanına İngilizce için ilköğretim ve lise öğrencilerini destekleme kursları, yaz okulları, tıp, hukuk, eğitim, ekonomi, turizm, bankacılık gibi özel alanlara yönelik çeviri ve genel çeviri kursları, TUS, KPDS, TOEFL, DALF, DELE, KET, PET, FCE seviye saptama ve hazırlık kursları, ÖYS hazırlık kursları TÖMER’in sunduğu programlar arasındadır Yurt içi ve yurt dışarıya toplam 12 şubesi bulunan kuruluşun merkezi Ankara’dadır  

Similar threads

ücretsiz ismek kursları ismek kursları ismek kurs saatleri almanca kursu ingilizce kurs saatleri ingilizce kursu BEDAVA İngilizce kursuna ne dersiniz? İSMEK bedava kurs vermeye devam ediyor İSMEK'de öteki yabancı dillerin yanı sıra İngilizce eğitimi verilmektedir Bu eğitim verilirken daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
DELTA ve CELTA Kursları celta ankara celta kursu delta türkiye sertifikası DELTA(Yetişkinlere İngilizce Öğretme Diploması) ELT alanında çalışan, yeterliliklerini ve öğretme düzeylerini geliştirmeye istekli öğretmenler içindir Bu kurs öğretmenlik yaparken de ders kastetmek isteyenler için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Online dil kursu arayınca karşımıza pek çok seçenek çıkıyor; ancak hangi uygulamanın bize ne kadar yardımcı olabileceğini bilemiyoruz. Popüler uygulamaların ne kadar verimli olduğu tartışılırken fiyat konusu da çözülmesi gereken ayrı bir sorun olarak karşımıza çıkıyor. İngilizce eğitimi veren...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
En yeterli online İngilizce kursu arayışında fiyatlara, forum ve kelamlık sitelerindeki yorumlara bakarak artık daha fazla vakit harcamayın, zira bu görüntüde anlattığımız Open English ile yabancı lisan öğrenmek hem ucuz hem de daha kolay. 7 gün 24 saat boyunca SINIRSIZ İngilizce dersi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
237
Hangi İngilizce eğitim seti iyidir? İngilizce eğitimi günümüzde en çok öneme sahip alanlardan biridir. Birçok kişi gerek okullarda gerekse kurslara giderek İngilizce eğitimi alır. İyi bir eğitim için başlıca olması gerekenler ise öncelikle iyi bir öğretmen, ilgi ve doğru materyallerdir. Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,460Konular
981,106Mesajlar
29,529Kullanıcılar
peaceSon üye
Üst Alt