Yabancı Dil Kursları ingilizce yaz kursları ankara tömer ingilizce kursu macarca dil kursu macarca ÖSS, KET, PET FCE ile TOEFL sınavlarına hazırlık kursları, 4,5,6,7,8 derslik öğrencilerine, lise ve üniversite öğrencilerine karşın kurslar, mesleklere yönelik teknik tanıdık olmayan dil takviye kursları gibi konularda eğitim veren kursların irtibat bilgileri ve web adresleri bulunmaktadır AÜ Dil Öğretim Merkezi Ankara Üniversitesine alt TÖMER, Bir Dünya Dilleri Merkezidir TÖMER bünyesinde; Türkçe, İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, İspanyolca, Japonca, Çince, Rusça, Arapça, Macarca, Çağdaş Yunanca, Hollandaca, Azeri Türkçesi, Kırgız Türkçesi, Kazak Türkçesi, Özbek Türkçesi, Türkmen Türkçesi kursları düzenlenmektedir Bunların yanına İngilizce için ilköğretim ve lise öğrencilerini destekleme kursları, yaz okulları, tıp, hukuk, eğitim, ekonomi, turizm, bankacılık gibi özel alanlara yönelik çeviri ve genel çeviri kursları, TUS, KPDS, TOEFL, DALF, DELE, KET, PET, FCE seviye saptama ve hazırlık kursları, ÖYS hazırlık kursları TÖMER’in sunduğu programlar arasındadır Yurt içi ve yurt dışarıya toplam 12 şubesi bulunan kuruluşun merkezi Ankara’dadır