yabancı sarkıların türkçe karsılıgı promises yalanım varsa beni vursunlar we will rock you pınarbaşı burma burma i will survive yıkılmadım ayaktayım there she was just walking down the street buradan bir atli gecti black hole sun yemeninde hare var every you every me sen seni bil sen seni guns n roses tabbancamin sapuni cülle donatacaum one more cup of coffee son bir sigara içelim in flames yandim allah dialogue with the stars yildizlara baktirdim manowar cengaver my way uzun ince bir yoldayim wish you were here simdi uzaklardasin alabama blues mavi mavi jailhouse rock mapushane dami is this love aşk bu mu? (dırırım) sevda bu mu? brother lui emmoğlu singin' in the rain yağmurun sesine bak blue suede shoes ayağında pabuç it's so easy kolay mı kabullenmek herseyi welcome to the jungle aman ormanci canim ormanci up on the hill bayira karsi yatir beni bridge of death sırat köprüsü somebody else's lover arkadaşımın aşkısın there she was just walkin' down the street yaaylalar yaylalar my endless love sevdim mi tam severimyabancisarkilarinturkcekarsiligi5c5655504a7e0gifalt uhas: uhas: uhas:yabancisarkilarinturkcekarsiligi5c5655504a7e0gifalt uhas: uhas: uhas: