Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yadeller Aldı Beni Şarkı Sozu

Yadeller Aldı Beni Şarkı Sozu
0
159

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yadeller Aldı Beni Şarkı Sozleri

Yad eller aldı beni
Taşlara caldı beni
Yardan ayırdı felek
Gurbete saldı beni

Yol verin geceyim dumanlı dağlar
Dağların ardında nazlı yar ağlar

Duştum onulmaz derde
Nerde yiğidim nerde
Yol uzun gurbet acı
Dağlar var ara yerde

Yol verin geceyim dumanlı dağlar
Dağların ardında nazlı yar ağlar

Similar threads

Niran Unsal Neyleyim şarkısı, Niran Unsal Neyleyim şarkı sozu Gelmiş bahar gecmiş yazlar neyleyim Dinleyin derdimi dağlar soyleyim O yardan bir haber verin oleyim Vallah vallah oleyim billah billah Oleyim Allah Allah hey Halim cok perişan bağrım yaralı Şu dunyada bir yar sevdim el aldı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
En guzel Artvin Turkuleri En guzel Artvin Havaları Artvin Turkuleri Ağlarım (Yaptı Duvarları) Ağlatır Beni (Akar Gozlerimin) Ah Ben Olende Akşam Olanda (Tuntul'un Kızı) Allı Yeşilli Kızlar Ama Geldim Bu Cihana (Divan) Aman Ha (Kusup Burdan) Aman Yarab Kusurumu Aradım Seni (Kat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
220
Kul Ahmet Kimdir,Kul Ahmet Hayatı,Kul Ahmet Biyografisi,Kul Ahmet Eserleri Aşık Kul Ahmet 1932 yılında Maraş'ın Pazarcık ilçesine emrindeki Bozlar Köyünde doğdu Adı Ahmet'tir soyadı Kartalkanat'tır Kul Ahmet mahlasıdır Babası sonra dan Pazarcığın Kantarma Köyüne yerleşen Mehmet Bey'dir Dedesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
199
Türk Sanat Müziği Şarkıları Listesi Türk Sanat Müziği Şarkıları Türk Sanat Müziği Şarkıları A'dan Z'ye Listesi A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z Açık bırak pencerini Açılan bir gül gibi Ada sahillerinde Adalardan bir yar gelir Adanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
Türk Sanat Müziği Şarkıları İsimleri Türk Sanat Müziği Şarkıları Aşkımı bilmedin Aşkımın birincil baharı Aşkın kanununu Aşığım sana Aşık oldur Kaplumbağa Kabuğu girdim ay çıktı Kaplumbağa Kabuğu girdim kamışa Bağdat yolu Bahar bitti sonbahar bitti Bahar geldi gül açıldı Bahar gelmiş neyleyim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt