iltasyazilim
FD Üye
Yağ Çekmeyen Kaşarlı Hamur Kızartması (10 Dakikada) Tarifi İçin Malzemeler
*1 su bardağı yoğurt
*2 adet yumurta
*1 paket kabartma tozu
*1 tatlı kaşığı tuz
*3 3, 5 su bardağı un
*Bardak ölçüsü 200 ml’dir
İçi için;
*Rendelenmiş kaşar peyniri
Kızartmak için;
*Sıvı yağ
Yağ Çekmeyen Kaşarlı Hamur Kızartması (10 Dakikada) Tarifi Yapılışı Hayırlı günler dilerim
Kesinlikle yağ çekmeyen ve görüntülerden de puf puf olduğu belli muhteşem bir tarif
Hamur malzemelerini güzelce yoğurun Ben tam olarak 3, 5 bardak un ekledim Ama markadan markaya farkedebilir Bu yüzden kontrollü ekleyin Tezgaha un serperek hamuru ikiye bölün İki hamuru da merdaneyle açın Alt kısımda kalacak hamura bardakla hafif bastırın Bardak izlerine rendelenmiş kaşar peynirinden bir tatlı kaşığı ekleyin ve kalan hamuru üzerine kapatın Aynı bardakla tekrar kesin
Orta ateşte kızdırılmış sıvı yağda arkalı önlü kızartın
Sıcak servis edilir
Afiyet olsun
*1 su bardağı yoğurt
*2 adet yumurta
*1 paket kabartma tozu
*1 tatlı kaşığı tuz
*3 3, 5 su bardağı un
*Bardak ölçüsü 200 ml’dir
İçi için;
*Rendelenmiş kaşar peyniri
Kızartmak için;
*Sıvı yağ
Yağ Çekmeyen Kaşarlı Hamur Kızartması (10 Dakikada) Tarifi Yapılışı Hayırlı günler dilerim
Kesinlikle yağ çekmeyen ve görüntülerden de puf puf olduğu belli muhteşem bir tarif
Hamur malzemelerini güzelce yoğurun Ben tam olarak 3, 5 bardak un ekledim Ama markadan markaya farkedebilir Bu yüzden kontrollü ekleyin Tezgaha un serperek hamuru ikiye bölün İki hamuru da merdaneyle açın Alt kısımda kalacak hamura bardakla hafif bastırın Bardak izlerine rendelenmiş kaşar peynirinden bir tatlı kaşığı ekleyin ve kalan hamuru üzerine kapatın Aynı bardakla tekrar kesin
Orta ateşte kızdırılmış sıvı yağda arkalı önlü kızartın
Sıcak servis edilir
Afiyet olsun