Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yağ Yağmur İlahisi

Yağ Yağmur İlahisi
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Yağ Yağmur İlahisi yağ yağ yağmur ilahisi Yağmur seni bekleyen bir taş da ben olsaydım Çölde seni özleyen bir kuş da ben olsaydım Dokunduğun ufak bir nakış da ben olsaydım Sana sırılsıklam bir bakış da ben olsaydım Uğrunda koparılan bir baş da ben olsaydım Bahira'dan süzülen bir yaş da ben olsaydım Okşadığın bir parça kumaş da ben olsaydım Senin için görülen bir hayal de ben olsaydım Yeryüzünde seni bir görmüş de ben olsaydım Senin visalinle bir gülmüş de ben olsaydım Sana hicret eden bir Kureyş'li de ben olsaydım Damar damar seninle hep seninle dolsaydım Batlı devirmek için kuşandığın kılıcın Kabzasında bir dirhem gümüş de ben olsaydım  

Similar threads

Yağmur iLAHİSİ yağmur ilahisi Yağmur, seni bekleyen bir taş da ben olsaydım Çölde seni özleyen bir kuş da ben olsaydım Dokunduğun küçük bir nakış da ben olsaydım Sana sırılsıklam birbakış da ben olsaydım Uğrunda koparılan bir baş da ben olsaydım Bahira'dan süzülen bir yaş da ben olsaydım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Kutlu doğum haftası sözleri Kutlu Doğum Haftası Sözleri Kutlu Doğum Mesajları Kutlu Doğum Haftası İle İlgili Hoş Sözler Kutlu Doğum Haftası Mesajları Hazreti Peygamberimiz Muhammed IDDIA efendimizin Kutlu doğum haftası ile alakalı güzel sözleri ve ilahi sözlerini sizlerle paylaşmak istiyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Kutlu Doğum Haftası Mesajları kutlu doğum haftası mesajları kutlu doğum haftası ile ilgili güzel sözler kutlu doğum haftası,kutlu doğum haftası ne vakit, kutlu doğum haftası sözleri, mesajları,hoş sözler,islami sözler Peygamber efendimiz Hz Muhammed (SAV) doğum günü olan kutlu doğum haftası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Yağmur Vareden'in adıyla insanlığa inen Nur Bir gece yansıyınca kente Sibir dağından Toprağı kirlerinden arındırır bir yağmur Kutlu bir zaferdir bu ebabil dudağından Rahmet vadilerinden boşanır abı hayat En müstesna doğuşa hamiledir kainat Senelerdir bozbulanık suları yudumladım Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Yağmur Vareden'in adıyla insanlığa inen Nur Bir gece yansıyınca kente Sibir dağından Toprağı kirlerinden arındırır bir yağmur Kutlu bir zaferdir bu ebabil dudağından Rahmet vadilerinden boşanır abı hayat En mustesna doğuşa hamiledir kainat Yıllardır bozbulanık suları yudumladım Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,460Konular
981,081Mesajlar
29,524Kullanıcılar
axxaSon üye
Üst Alt