Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yağ Yakıcı Ödem Atıcı Kür

Yağ Yakıcı Ödem Atıcı Kür

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Yağ Yakıcı Ödem Atıcı Kür Tarifi İçin Malzemeler

*2 5 litre su
*2 kırmızı elma( yeşilde olur )
*2 limon
*1 çay kaşıgı karabiber
*2 çay kaşığı tarçın

Yağ Yakıcı Ödem Atıcı Kür Tarifi Yapılışı Merhabalar Hanımlar Sizlere güzel bir tarif vermek istiyorum biliyorum ki kilo her hanımın korkulu rüyası maalesef ki her bayan düzenli spor yapamiıor evin işi gücü ,çocuk derken kendimize pek zaman ayıramıyoruz Size vereceğim tarif metobolizmayı hızlandırdığı gibi sindirimide kolaylaştırıyor yapımı çok kolay olan tarifime geçmek istiyorum
İlk önce tencereye suyumuzu koyalım elma ve limonu iyice yıkadıkdan sonra 45 parçaya bölüp suyumuza atalım ve 1 çay kaşığı olan karabiberide ekleyelim ocağımızı açıp kaynamaya bırakalım Elmalar yumuşayıncaya kadar kaynatmaya devam edelim İstediğimiz kıvamı elde ettikten sonra tarçınıda ekleyip ocağımızı kapatalım Kürümüz biraz soğuyunca süzüp sabah akşam olmak üzere 2 bardak içelim 1 sabah kahvaltı öncesi ve aksam yemeğinden 12 saat sonra tüketebiliriz tabi isteyen istediği saate içebilir ama ben sabah akşam öneriyorum Kürümüzü 2 3 gün dolapda saklayabiliriz bozulmaz 1 ay düzenli kullanıldığında eminim ki farkı göreceksiniz Sevgiler
*
Not: Herhangi bir sağlık sorunu olanlar, hamileler ve emzirenler doktorlarına danışmadan tarifi uygulamamalılar

Similar threads

Yağ Yakıcı Ödem Atıcı Çay Tarifi İçin Malzemeler *1 elma *1 limon *1 çubuk tarçın *Yarım çay kaşığı karabiber *5 karanfil *1 çay kaşığı biberiye *1 form çayı *1 litre su Yağ Yakıcı Ödem Atıcı Çay Tarifi Yapılışı Metabolizmayı hızlandıran yağ yakmaya yardımcı olan ödem atan çay*Elma ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Yağ Yakıcı Hibiskus Şerbeti Tarifi İçin Malzemeler *1, 5 litre sıcak su *1 yemek kaşığı Hibiskus (Medine gülü veya Nar çiçeği ismiyle de satılıyor) *1 tatlı kaşığı karanfil *1 çay kaşığı tane karabiber *1 elma *1 adet çubuk tarçın Yağ Yakıcı Hibiskus Şerbeti Tarifi Yapılışı Yağ yakıcı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Basen ve Alt beden sorunu neden olur? hareket azlığı - oturarak çalışma hayatı paket eser (cips, büsküvi, hazır kek vb.) tüketimi ve kızartma usulü ile pişirilen besinlerin sık tüketimi ekmek ve türevi besinlerin bilhassa mayalı eser tüketim sıklığı yetersiz su ve sıvı tüketimine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Formunuzu korumak ve vücudunuzdaki fazla yağlardan kurtulmak aslında sanıldığı kadar zor değil. Yapmanız gereken yağ yakıcı içecek tariflerinden damak zevkinize uygununu hazırlayıp tüketmek. Tabii tek başına yağ yakıcı içecekler yeterli olmuyor. Bunun yanında diyet ve sporu aksatmamanız gerek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Yeni yıl yaklaşırken hepimiz kendi kendimize sözler verir, dileklerde bulunur ve bazen de değişim kararları alırız. Kararınız yeni yılı fit ve formda karşılamak ve yılbaşı gecesinin yıldızı olmak ise değişim için bir an önce harekete geçin. Yılbaşına Hazırlık Yılbaşından bir hafta önce daha az...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,937Kullanıcılar
yasj_136Son üye
Üst Alt