Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yağlar

Yağlar
0
69

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,753
Etkileşim
89
Puan
48
F-D Coin
0
Okinavva mutfağının başlıca yağı kanola yağıdır Ne tesaduf! Araştırmacılar onun sağlığa en uygun ve asit olarak dengeli yağ olduğunu haykırıyorlar adeta Onlara gore zeytinyağı da tercih edilebilir Sonucta kanola yağı cok az doymuş yag icerir, ama cok fazla Omega 3 ve doymamış yağ icerir Zeytinyağı cok iyi yağlar taşımasına rağmen Omega 3 hic taşımaz
Diğer yağlara gelince genellikle dengesizdirler, bu demektir ki aşırı Omega 6 icerirler (sağlığa icin cok zararlı) ve Omega 3 icermezler
Kanola yağı mutfağın her şeyinde kullanılır Buyuk oranda kızartmada cok hafif olarak (derin tavada cok hızlı olarak besin­lere sığar) Besinleri yağla tıka basa doldurarak kızartmanın hic­bir yararı yoktur
Bizde, ciğ sebzelerde hala cok sık olarak kanola yağı kuşkuy­la tuketilir Gercekte bu yağ ısıya karşı dayanıklı, artan ve acık­lıkla “ham olarak kullanılır ve cok eski bir duzenden bu gun ge­niş olcude bağlanır O kadar ki Okinavva mutfağı cok hızlı ve ha­raretlidir
 
858,506Konular
983,099Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt