Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yağlı Biber Turşusu

Yağlı Biber Turşusu
0
133

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Yağlı Biber Turşusu Tarifi İçin Malzemeler

*1 kg biber
*1 su bardağı sirke (Elma ya da üzüm olabilir)
*1 su bardağı yağ (Akıcı yağ veya zeytinyağı olabilir)
*1 su bardağı su
*2 silme yemek yemek kaşığı iri tuz
*10 diş sarımsak
*1 silme yemek kaşığı şeker
*1 nehir kaşığı limon tuzu

Yağlı Biber Turşusu Tarifi Yapılışı
Merhabalar
kış hazırlıkları bitmeden bir turşu tarifi de ben paylaşmak istedim

Similar threads

Yağlı Biber Turşusu Tarifi İçin Malzemeler *1 kilo balık biberi *1 su bardağı sıvı yağ *1 su bardağı üzüm sirkesi *1 tepeleme yemek kaşığı tuz *1 silme yemek kaşığı şeker *Dilediğiniz kadar sarımsak Yağlı Biber Turşusu Tarifi Yapılışı Öncelikle sarımsakları kolay soyabilmek için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Yağlı Biber Turşusu (Trakyanın Meşhur Biber Turşusu) Tarifi İçin Malzemeler *2 kilo kıl biber (acılı için balık biberi top biberi kullanılabilir) *2 su bardağı üzüm sirkesi *2 su bardağı sıvı yağ *3 su bardağı su *23 yemek kaşığı tuz (kocaman turşuluk tuz) *1 yemek kaşığı şeker *1 baş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Yağlı Kıl Biber Turşusu Tarifi İçin Malzemeler *15 kilo acı kıl biber *15 su bardağı üzüm sirkesi *1 su bardağı akıcı yağ(zeytinyağı tercihim) *1 baş sarımsak *1 doymuş tatlı kaşığı tane karabiber *1 yemek kaşığı şeker *1 tatlı kaşığı limon tuzu *2 batmış yemek yemek kaşığı kaya tuzu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Yağlı Sirkeli Ufak Dolmalık Acı Biber Turşusu Tarifi İçin Malzemeler *1 kg acı turşuluk ufak dolma biber *1 su bardağı sirke *Yarım su bardağı akıcı yağ (zeytinyağı ve ayçiçek yağı) *2 su bardağı su *Yarım çay bardağı kaya tuzu *2 yemek kaşığı *şeker *1 baş sarımsak Yağlı Sirkeli Küçük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Yağlı Biber Turşusu Tarifi İçin Malzemeler *1 kg acı ve tatlı karışık yeşil biber *1 su bardağı sıvı yağ *1 su bardağı sirke *1 su bardağı su *1 yemek kaşığı tuz *1012 diş sarımsak Yağlı Biber Turşusu Tarifi Yapılışı Ben bu turşuya bayılıyorum ) Biberleri yıkayıp suyunu süzüyoruz İri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,496Konular
981,878Mesajlar
29,917Kullanıcılar
ErkanzglSon üye
Üst Alt