Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yağmur mektubu..

yağmur mektubu..
0
37

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
yağmur mektubu 1549075067 1549075067 yagmurmektubu5c55028007c3eyagmurmektubu5c55028007c3e http:img152imageshackusimg15220303936093md6qjtb6ti2 Yagmur Mektubu Bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyor Sokaklar, caddeler, kaldırımlar nemli Kimi yağmurdan alelacele kaçarken, Kimi de yöntem adımlarla yağmura koşuyor Ben ranzamdayım ve seni düşünüyorum İmini tipini unuttuğum seni İşin gerçeği seni göz önünde bulundurmak istemiyorum Lakin ismini koyamadığım bir şeyler beni sana getiriyor Tıpkı şu anda yağan yağmur gibi İhtimalki sen acilen aynanın karşısındasın, Ve güzelliğine çekicilik ekliyorsun İhtimalki saçların siyahtı Ve o siyah saçların billur omuzlarını okşuyordur Yeniden bir ihtimalki sizin orda da yağmur yağıyor Ve sen yatağına uzandın Eminim fakat beni düşünmüyorsun ! Ama görüyorsun fakat senden yandan, aşka dair tüm köpek duygular bende ! Öyle olmasa uyumam gereken bir saatte seni düşünür müyüm ? Biliyor musun şu anda kendimi öylesine dışarı atmak istiyorum oysa Ve bu yağmurda sırıl sıklam olana kadar gezmeyi Biliyorsun yağmurların altında seni unutuyorum Belki sen de yağmurlarda beni hatırlıyorsundur Olur da yağmurlarda beni hatırlarsan, sen de kendini sokaklara at ! Caddelere, kaldırımlara, kumsallara at ! Kimbilir şayet benzer yağmur da yollarımız kesişir, Belki yıllar daha sonra göz göze geliriz Ola Ki bir iki lafın belini kırarız, Şayet bir yerde otururuz bir iki nehir içeriz, Hatta haddimizi aşıp beraber yemek yeriz Sonradan mazimizi anarız Önce iyi günleri, peşinden ise ayrılığa sebepleri Ve yeniden ayrılırız bir daha hiç bir vakit görüşmemek üzere !!!  

858,496Konular
982,168Mesajlar
30,109Kullanıcılar
baverooSon üye
Üst Alt