Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yağmur Tanrısevsin yeni işiyle herkesi şaşırttı! Yakında dünyaya açılıyor

Yağmur Tanrısevsin yeni işiyle herkesi şaşırttı! Yakında dünyaya açılıyor
0
111

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
80
yagmur_tanrisevsin_dunyaya_aciliyor_yakinda_amerikaya_gidecek_1658745412_8194.jpg

Ünlü oyuncu Yağmur Tanrısevsin, başarılı oyunculuk performansının yanında ayrıca tasarımcı olarak seramik sanatçılığı da yapıyor. Ünlü oyuncu tasarımlarını yurtdışına satışı için kolları sıvadı. Yakında Amerika'ya gideceği öğrenildi.

Ünlü oyuncu Yağmur Tanrısevsin, en son oynadığı "Kalp Yarası" isimli dizide performansıyla izleyicileri büyülemeyi başarmış ve adından sıkça söz ettirmişti. Şimdilerde ise asıl mesleği olan seramik sanatçılığının üzerine giden ünlü oyuncu, yurtdışına açılmak için gün sayıyor.

Obfu5_1658745418_8392.jpg
yağmur tanrısevsin

İŞÇİLİĞİYLE KENDİNE HAYRAN BIRAKTI

Sessiz sedasız kurduğu atölyesinde çalışmalarına tam gaz devam eden Tanrısevsin, ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ve Messi gibi pek çok tanınmış ismin uğrak noktası olan Formentera Adası'ndaki Ritmo isimli mekanın tasarımını baştan aşağı yenilemiş ve herkesi çıkardığı işçilikle kendine hayran bırakmıştı.

pTMAv_1658745437_5737.jpg
yağmur tanrısevsin muur ceramic

"İNSANLARIN RUHUNA DOKUNMAK İSTİYORUM"

Muur adında kurduğu seramik markasıyla yeteneğini konuşturan başarılı oyuncu "Hayalimde canlandırdığım, insanların ruhuna dokunan ve onları şaşırtan işler yapmak istiyorum. Üzerinde yaşadığımız dünyanın daha güzel, mutlu ve barış dolu olması için söylemek istediklerim var. Seramikle duvarda imzanı bırakıyorsun ve ölümsüzleşiyor" ifadelerini kullanarak işine duyduğu sevgiyi dile getirmişti.

IIu8B_1658745462_6379.jpg
yağmur tanrısevsin

"BEN DE HEYECANLIYIM"

Yakında ABD'ya gideceği öğrenilen güzel oyuncu Tanrısevsin "Dijital için, onun hazırlıkları var. Yakın zamanda başlayacak. Ben de heyecanlıyım..." açıklamasında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ebru Yaşar’dan takdir toplayan hareket!