Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yağmur Ün'e müstakbel eşi Doktor Doğaç'tan övgü dolu sözler!

Hoş geldin! HelenPioda tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Yağmur Ün'e müstakbel eşi Doktor Doğaç'tan övgü dolu sözler!
0
66

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
alemin_kiralinin_ahseni_yagmur_un_evleniyor_1652431617_6326.jpg

Başrollerinde Şafak Sezer, Oya Başar ve Evrim Akın gibi başarılı oyuncuların rol aldığı "Alemin Kıralı" dizisiyle ün kazanan Yağmur Ün, yakın zamanda doktor erkek arkadaşı Doğaç ile dünya evine girmeye hazırlanıyor. Ünlü oyuncunun müstakbel eşi önceki gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi şaşırttı.

Bir döneme damga vuran "Alemin Kıralı" dizisinde oynadığı Ahsen karakteriyle yıldızı parlayan oyuncu Yağmur Ün, iki yıldır birlikte olduğu Doktor erkek arkadaşı Doğaç ile önümüzdeki aylarda nikah masasına oturacak. Ünlü oyuncunun hayranlarını heyecanlandıran haber sonrasında Doktor Doğaç, sosyal medya hesabından Ün'ün karelerini paylaşıp ilginç şeyler yazdı.

0FfPP_1653547796_8422.JPG
Yağmur Ün ve Doktor Doğaç yakın zamanda evlenecek

"Şu hanımefendiyle evlenmek üzere olmama hala inanamıyorum" diyen Doğaç, "Kendisinin bana biraz fazla olduğunu düşünenler var. Mesela kardeşim, annem, babam, ev arkadaşım, üroloğum, berberim ve Yağmur başta olmak üzere, okuduğum birkaç bilimsel makalede de buna dair haklı noktalar vardı ki anlayışla karşılıyorum." şeklinde sözlerini tamamladı. Kısa sürede gündem olan paylaşıma birçok kişi anlam veremedi.

wO3X4_1653547578_3975.JPG
Yağmur Ün

NE OLMUŞTU?

İki yıldır doktor Doğaç ile birlikte olan ünlü oyuncu Yağmur Ün, evlilik teklifi aldığı anları sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. 

rRgcW_1652431049_9172.jpg
Alemin Kıralı Ahsen

"Evet" yanıtını aldıktan sonra Instagram hesabından paylaşımda bulunan doktor Doğaç, "Aldığım en güzel 'evet' oldu. Umarım bana bir ömür katlanabilirsin" ifadelerini kullandı. Yağmur Ün ise Instagram hesabının hikaye kısmından yaptığı paylaşımla "Önümüzdeki yarım asır aşırı eğlenceli olacak" sözlerine yer verdi.

AniUL_1652431024_5573.jpg
Yağmur Ün ve müstakbel eşi Doktor Doğaç

858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt