oncelikle ben bu siteye teşekkur ederim yani bu site benim tum sorularımın cevabını buldu ben her kese bu siteyi tavsiye ederim
benim sorum
yağmur yağmadan once bulutlar neden siyah olur
benim sorum bu bana yardım eder mi siniz
Cevap: yağmur yağmadan once bulutlar neden siyah olur
Yağmur yağmadan once bulutlar neden siyah olur Bunun sebebi yağmur bulutlarının kalın ve ağır olmasıdır Bulutlar cok kucuk buz kristallerinden ya da su damlalarından oluşur Bildiğimiz gibi ısınan hava yukselir ve eğer soğuk havayla karşılaşırsa yukselen havadaki su buharı yoğunlaşarak bulutları oluşturur Eğer koşullar elverişliyse yoğunlaşan hava kutleleri ust uste biner
benim sorum
yağmur yağmadan once bulutlar neden siyah olur
benim sorum bu bana yardım eder mi siniz
Cevap: yağmur yağmadan once bulutlar neden siyah olur
Yağmur yağmadan once bulutlar neden siyah olur Bunun sebebi yağmur bulutlarının kalın ve ağır olmasıdır Bulutlar cok kucuk buz kristallerinden ya da su damlalarından oluşur Bildiğimiz gibi ısınan hava yukselir ve eğer soğuk havayla karşılaşırsa yukselen havadaki su buharı yoğunlaşarak bulutları oluşturur Eğer koşullar elverişliyse yoğunlaşan hava kutleleri ust uste biner
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.