Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yagmur

yagmur
0
129

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
yagmur deniz esim rüyasında evin içine yagmur yagıyor ve esimde çok üzülüyor aglıyor bütün esyalrımız islanıyor bende benzer aksam kanamam oldugunu gördüm ama aksam bu konularla ilgil sohbet etmiştik yinede kafama takıldı sorayım dedim şimdiden tşk cnm  

Similar threads

Bulut Çeşitlerine göre deyiş edilir: İnsana görür görmez ürperti veren katran rengi, siyah bulut ilahi gazaba, zor ve fitneye, yağmur bulutu bolluk ve berekete, Kümülüs türü beyaz bulutlar iyi amele, Eve giren ve onun her tarafına yayılan bulut, ilim ve hikmetinn, mülk ve servetin ev...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
en baba delikanlı damar msn nickleri en baba aşk nickleri uslanmam msn nickleri baba nickler delikanlı damar msn nickler damardan takılanlar için en baba delikanlı damar nickleri buyrunenbabadelikanlidamarmsnnickleri5c583a2342dd1pngalt :D:D :D:D :D:D Damar msn Nickleri Damar nickler GOZUM...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Hissi Sözler duygulu sözler duygulu sozler duygusal uzun sözler uzun hissi Ilık bir rüzgâr esti buradan,nerden geldiğini bilemedim,Nereye gidiyorsun dedim, özlenen her şeye dedi,benimde aklıma sen geldin;çünkü buralarda özlendin… Rüzgar alabildiğine kavgacı, yagmur alabildiğine inatçı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
AŞIK OLMAK Msn Nickleri Ayriliklar küçük sevgileri öldürür fakat büyük sevgileri güçlendirirTipki rüzgarin mumu söndürüp yangini güçlendirdigi gibi Gül bahçesinde geçsede ömrüm, inan üstüne gül koklamam gülüm , seni koklamak olsada vefat, ugrunda ölmeye deger gülüm Dünyada 2 renk gül...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Sevgi Sözcükleri En Güzel Sözler Hoş sözler, Sevgi mesajları Sevgi Sözcükleri En Güzel Sözler Merhaba Melek'leri, sevgilinize ve sevdiklerinize en hoş sevgi sözleriyle hitap etmek mi istiyor sunuz? veya ona en güzel sevgi sözlerinden oluşan bir mesaj mı atmak istiyor sunuz? O halde buyrun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,506Konular
983,085Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt