Yagmurlu bir agac gibi islak Sen Benim Hiçbir Şeyimsin Sen benim hiçbir şeyimsin Yazdıklarımdan fazla daha eksik Hiç kimse misin bilmem ama nesin Lüzumundan fazla beyaz Sen benim hiçbir şeyimsin Varlığın yokluğun anlaşılmaz Galiba eski liman üzerindesin Nasıl karanlığıma bir yıldız almak Dudaklarınla cama çizdiğin azami güz otellerinde Üniversiteli bir kız uykusu bulmak Yalnızlığı öldüresiye çirkin Sabaha karşı öldüresiye korkak Kulağı çabucak telefon zillerinde Sen benim hiçbir şeyimsin Hiçbir sevişmek yaşamışlığım Henüz manâsız bir roman sahifesinde Hiç kimse misin bilmem ki nesin Ne fazla çığlıkların silemediği Zaten yok bir tren penceresinde Sen benim hiçbir şeyimsin Yabancı bir şarkı gibi yarım Yağmurlu bir ağaç gibi nemli Hiç kimse misin bilmem oysa nesin Uykumun aralarında çağırdığım Çocukluk sesimle gözyaşları içinde Sen benim hiçbir şeyimsin Attilâ İlhan
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.