Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yağsız Oğlak (Kuzu) Kavurma

Yağsız Oğlak (Kuzu) Kavurma
0
97

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139

Yağsız Oğlak (Kuzu) Kavurma Tanımı İçin Malzemeler

  • 1/2 (yarım) kg et
  • 2 adet soğan
  • 5 6 adet mantar
  • Kuyruk yahut gömlek yağı
  • Tuz, karabiber, pulbiber, kekik

Yağsız Oğlak (Kuzu) Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Soğanları kuyruk yağı ile kavuşuyoruz.
  2. Üzerine ince uzun doğranmış etleri ekliyoruz. Not : etlerin suyunu salmaması için ateş daima son derecede olmalı.
  3. Et kavrulunca ince doğranmış mantar ekliyoruz.
  4. 2 dk mantarı da kavurup baharatları ekliyoruz. Not : tuzu en son ekleyin ki et sert olmasın.
Yağsız Oğlak (Kuzu) Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Et Kavurma Tanımı İçin Gereçler 2 kilo dana eti yahut kuzu eti100 gram kuyruk yağı1 adet yeşil biber1 adet kırmızı biber1 adet kuru soğan Et Kavurma Tanımı Yapılışı Eti minik minik doğrayalım. Derin bir tencereye kuyruk yağını atıp eritelim. Akabinde etleri koyalım denetimli halde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Kuzu Ciğer Yürek Ve Böbrek Kavurma Tanımı İçin Gereçler 1 tane kuzu ciğer1 tane kuzu yürek1 tane kuzu böbrek1 tane kuru soğan1 su bardağı suTuzKırmızı toz biberKarabiber Kuzu Ciğer Yürek Ve Böbrek Kavurma Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Geniş yayvan bir tencereye 2 kaşık zeytinyağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Çoban Kavurma Tarifi İçin Malzemeler 600 gram kuzu kuşbaşı et1 adet soğan4-5 diş sarımsak2 yeşilbiber1 kırmızıbiber2 domatesTuzKarabiberToz kırmızıbiberKimyonKekik Çoban Kavurma Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tencereye alınan et, suyunu salıp çekene kadar pişirilir (Kuzu eti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Mantarlı Et Kavurma Tarifi İçin Malzemeler 1 kg oğlak eti2 küçük soğanYarım paket mantarSıvı yağ1 yemek kaşığı tereyağBaharatlar Mantarlı Et Kavurma Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Soğanı iri doğrayıp karamelize edene kadar harlı ateşte azıcık sıvı yağ ile kavuruyoruz. Altını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
Et Kavurma Tanımı İçin Malzemeler 1 kilo kuzu kuş başı et (tercihen dana kuşbaşı kullanılabilir)Sıvı yağ (Et yağsızsa yarım çay bardağı)Eğer etimizin yağı varsa 3 yemek kaşığı yeterli4 adet domates4 adet yeşil biber4 adet soğan1 tatlı kaşığı tuzKarabiberKekikToz kırmızı biber(ben birazda köri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,489Konular
981,522Mesajlar
29,660Kullanıcılar
CemaslSon üye
Üst Alt