Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yahoo nasıl açarım

Yahoo nasıl açarım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ben yahoo başlatmak istiyorum yanlız bu konuda hiç bilgim değil bana asistan olursanız çok sevinirim

Cevap: Yahoo nasıl açarım

Yahoo Messenger, Yahoo! tarafından geliştirilen bir hemen olan mesajlaşma yazılımıdır Pratik Olarak Windows Live Messenger'dan hiçbir farkı olmayan Yahoo Messenger ile yeniden aynı şekilde arkadaşlarınızın email adreslerini listenize ekleyerek onlarla tavır yapabiliyorsunuz

Yahoo Hesabı elde etmek için aşağıdaki bağlantıya Tıklayın *

Similar threads

Ben yahoo acmak istiyorum yanlız bu konuda hic bilgim yok bana yardımcı olursanız cok sevinirim Cevap: Yahoo nasıl acarım Yahoo Messenger, Yahoo! tarafından geliştirilen bir anlık mesajlaşma yazılımıdır Pratikte Windows Live Messenger'dan hicbir farkı olmayan Yahoo Messenger ile yine aynı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Yahoo Messenger, Yahoo! göre geliştirilen bir hemen olan mesajlaşma yazılımıdır Pratikte Windows Live Messenger'dan hiçbir farkı olmayan Yahoo Messenger ile yine benzer şekilde arkadaşlarınızın email adreslerini listenize ekleyerek onlarla tavır yapabiliyorsunuz Yahoo Messenger'ı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Yahoo Messenger, Yahoo! tarafından geliştirilen bir anlık mesajlaşma yazılımıdır Pratikte Windows Live Messenger'dan hicbir farkı olmayan Yahoo Messenger ile yine aynı şekilde arkadaşlarınızın email adreslerini listenize ekleyerek onlarla konuşma yapabiliyorsunuz Yahoo Messenger'ı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Facebook İçin Hemen Olan Mesajlaşma Programı, FacebookDiscovery Nedir, Facebook Discovery ne işe yarar, Facebook Discovery Facebook Hemen Olan Mesajlaşma Programı Facebook İçin Hemen Olan Mesajlaşma Programı FacebookDiscovery Facebook arkadaşlarınızla konuşmak için FacebookDiscovery...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
İnternet Tarihinin En İlginç 100 Olayı Yahoo! 10 Yaşgününde internet tarihinin en akıllarda yer etmiş 100 olayını belirledi ve ‘Yahoo! Netropective: 10 years, 10 moments of web’ isimli sayfa ile okurlara duyurdu İnternet, çok uzun yıllardır hayatımızın içerisinde olan, bize 'onsuz hayat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,497Konular
982,556Mesajlar
30,296Kullanıcılar
fortinaytibSon üye
Üst Alt