Yahşi Cazibe Ah Gönlüm Kırık Ayna Sözleri Yahşi Alımlılık Gökhan Keser Kırık Ayna Sözleri 18 şubat Yahşi Cazibe Ah Gönlüm Kırık Ayna Sözleri Merhaba Sevgili melek'ler, bu sayfamızda 18 şubat Yahşi Çekicilik dizisinde Gökhan Keser'in seslendirdiği Kırık Ayna şarkısının sözlerini sizlerle ve bütün misafirlerimizle paylaşıyoruz 1549250684 1549250684 yahsicazibeahgonlumkirikaynasozleri5c57b080920e8yahsicazibeahgonlumkirikaynasozleri5c57b080920e8yahsicazibeahgonlumkirikaynasozleri5c57b080920e8 Kırık Ayna Tüm anılar gözlerimde, Ezberledim sen gittin gideli Bu ızdıraba halim yıkılmış, Sen bu ayla koydun beni Ahh Gönlüm Kırık Ayna Başım Alıp Nerelere Gideyim? Sen Bana Yar Olmadıktan Daha Sonra Ben Elleri Neyleyim? Hiçbir korkum yoktu Allah'tan Yalnız koyup döndün geri İnsaf etsen de geçti artık, O siyah beyaz film bitti Ahh Gönlüm Kırık Ayna Başım Alıp Nere Gideyim? Sen Bana Yar Olmadıktan Sonra Ben Elleri Neyleyim?
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.