Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yahşi cazibe dizi replikleri

yahşi cazibe dizi replikleri
0
106

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
yahşi cazibe sembol replikleri,
yahşi çekicilik simgenin sözleri

Yahşi Çekicilik dizisinde rolalan Hande Katipoğlu Amblem karakteriyle söylediği sözler;

Ben öyle masraflı kadınlardan olamadım Aslıcım Bi lokma havyarlı risotto, bi İtalyan malı kaşmir hırka Hepsi bu! Cüzdanı akrepli sevgiliye haayır,Cüzdanı akrepli sevgiliye haaayır

Bir toprak parçasına ikki yudum su döküp çiçek eker gibi ekti beni Değil işi varmış Bişeyler bi bahaneler (Kemal onu yemeğe götürmediğinde)

Bana baksana sen Genç ve güzel bir kadın bu şehirde doğaçlama olarak yemeğe çıkamayacak mı yani Erkek olsam derhal yer bulurdunuz değil mi? Kadına da ayrıma haayır kadına da ayrıma haaayır

Babişko sen benim sloganımı bilmiyorsun galiba Ucuz çantaya hayır Ucuz çantaya hayır (Babası istediği pahalı çantayı almayınca)

Çirkinleşme, Kemal var ya şu lahza kendimi Türkbükünde üç yıl öncesinin bikinisi ile 5 yıl öncesinin hit şarkısı ile dans ediyor gibi hissediyorum (Kemale kızdığında)

Çok mağdurum, her zaman mağdurum, en mağdurum Kemal ile galiba muhakkak ayrıldık Şirketten de istifa etmiş Hani sezon sonu indirime gidip, en beğendiğin elbisenin kendi bedenine kadar olanını bulamayıp yıkılırsın ya işte tam o kadar hissediyorum (Kemalle tartışma ettiğinde) *

858,506Konular
983,000Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt