Yahşi Cazibe dizisinde beklenmedik final yahşi çekicilik dizisi final bölümü yahşi alımlılık finali yahşi cazibe son bölümü Başrollerini Hakan Yılmaz ve Aslıhan Gürbüz'ün üstlendiği Yahşi Çekicilik dizisinde umulmadık final izledikYahşi Çekicilik dizisi son bölüm de izleyici mutlu son beklerken, Aslıhan Gürbüz dizinin son bölümünü sürüklemek için sete gelmedi ve senaryo yazarı iyi karakterde ki Çekicilik'yi son anda bambaşka ve hilebaz bir karakterde gösterdi İzleyicilerin şok olduğu Yahşi Alımlılık final bölümü hakkında ancak ayrıntılı haberler aşağıdadır Melek'ler 1548637345 1548637345 yahsicazibedizisindebeklenmedikfinal5c4e54a692dbfyahsicazibedizisindebeklenmedikfinal5c4e54a692dbf yahsicazibedizisindebeklenmedikfinal5c4e54a692dbf Seyirci finalde; Aslıhan Gürbüz'ün canlandırdığı 'Çekicilik' karakterinin öbür ülkelerde birçok birey ile evlilik yaptığını ve onları dolandırdığını izledi Bunun üstüne 'Kemal' de, 'Simge' (Hande Katipoğlu) ile evlenmeye karar verdi Dizinin senaristi Gani Müjde bu sürpriz sonla ilgili açıklamasını Twitter sayfasından yaptı ve şunları söyledi: Final bölümü bize de sürpriz oldu Biz 'Alımlılık' ve 'Kemal' ile bebekli bir final yapacaktık fakat Aslıhan Gürbüz son bölüme gelmedi 'Alımlılık' karakterini isteksizce de olsa kötü çizmek zorunda kaldık Ben yarattım, ben öldürdümdedi