Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yahşi Cazibe'nin Sezon Finali Azerbaycan'da Çekilecek

Yahşi Cazibe'nin Sezon Finali Azerbaycan'da Çekilecek
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yahşi Çekicilik'nin Sezon Finali Azerbaycan'da Çekilecek yahsi çekicilik sezon finali yahşi cazibe sezon finali yahşi ne süre final izle Atv'nin sevilen dizisi Yahşi Alımlılık sezon finali hazırlıklarına erken başlamış 1549264822 1549264822 yahsicazibeninsezonfinaliazerbaycandacekilecek5c57e7bb480c8yahsicazibeninsezonfinaliazerbaycandacekilecek5c57e7bb480c8yahsicazibeninsezonfinaliazerbaycandacekilecek5c57e7bb480c8 Gani Müjde açıkladı: Mart'ta ekipçe Azerbaycan'a gitmek ve sezon finalini orada sürüklemek istiyoruzRANDEVULAR İPTAL 'Yahşi Çekicilik' yalnızca Türkiye'de değil Azerbaycan'da da büyük ilgi görüyorDizinin senaristi Gani Müjde, Yayın saatinde Azeri bakanlar kimseye randevu vermiyormuş Mart'ta Azeri hayranlarımızla buluşmak ve sezon finalini de ileride orada çekmek istiyoruzdedi DENKTAŞ'A MESAJ GANİ Müjde; 'Kemal' ve 'Alımlılık'nin öpüşmesi için kendisine zorlama yapan KKTC eski Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'a da mesaj yolladı: Hoşlanmak bir ömür, öpüşmek ise bir dakika Ben de öpüşmelerini istiyorum ama bunun için tarih veremiyorum  

858,505Konular
982,805Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt