Yahşi Çekicilik'nin Sezon Finali Azerbaycan'da Çekilecek yahsi çekicilik sezon finali yahşi cazibe sezon finali yahşi ne süre final izle Atv'nin sevilen dizisi Yahşi Alımlılık sezon finali hazırlıklarına erken başlamış 1549264822 1549264822 yahsicazibeninsezonfinaliazerbaycandacekilecek5c57e7bb480c8yahsicazibeninsezonfinaliazerbaycandacekilecek5c57e7bb480c8yahsicazibeninsezonfinaliazerbaycandacekilecek5c57e7bb480c8 Gani Müjde açıkladı: Mart'ta ekipçe Azerbaycan'a gitmek ve sezon finalini orada sürüklemek istiyoruzRANDEVULAR İPTAL 'Yahşi Çekicilik' yalnızca Türkiye'de değil Azerbaycan'da da büyük ilgi görüyorDizinin senaristi Gani Müjde, Yayın saatinde Azeri bakanlar kimseye randevu vermiyormuş Mart'ta Azeri hayranlarımızla buluşmak ve sezon finalini de ileride orada çekmek istiyoruzdedi DENKTAŞ'A MESAJ GANİ Müjde; 'Kemal' ve 'Alımlılık'nin öpüşmesi için kendisine zorlama yapan KKTC eski Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'a da mesaj yolladı: Hoşlanmak bir ömür, öpüşmek ise bir dakika Ben de öpüşmelerini istiyorum ama bunun için tarih veremiyorum
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.