Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yahşi Cazibe'nin Simgesini Kim Taciz Etti

Yahşi Cazibe'nin Simgesini Kim Taciz Etti
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yahşi Çekicilik'nin Simgesini Kim Taciz Etti vahşi çekicilik deki simgenin kıyafetleri yahşi cazibe amblem kimdir yahşi cazibe, hande katipoğlu, arma, hakkında, sezon finali, tacize uğrayan kim, bilgiler burada hanımlar Melişlerim bu yazıyı sizinle paylaşmak istedimKeşke tüm tacizler böyle olabilse Fazla tatlı kız lakin değil mi ya ‘Yahşi Çekicilik’deki 'Simge' rolüyle yıldızı parlayan Hande Katipoğlu'yla ekranın ötesinde bir tanışıklığınız olmasa bile, diziyi izlemişliğiniz ve verdiği söyleşileri takip etmişseniz nasıl biri olduğuna dair kanaatiniz vardır mutlaka Hande Katipoğlu için, “Ekrandaki gibi eğlenceli biridir mutlaka özel yaşamında diyecekler de çoğunlukta 1548662531 1548662531 yahsicazibeninsimgesinikimtacizetti5c4eb708888a4yahsicazibeninsimgesinikimtacizetti5c4eb708888a4 yahsicazibeninsimgesinikimtacizetti5c4eb708888a4 Katipoğlu, tanıştığım, lakin çok iyi tanıdığım yıldızlardan biri değil Tanıdığım kadarıyla bende oluşturduğu izlenim de o kadar Eğlenceli, arkadaşça ve mütevazı biri ‘Yahşi Çekicilik’ dizisinin 'sezon finali'nin yemeğinde dikkat ettim Bütün masaları dolaştı, adeta ekipten herkesle kucaklaştı Hande Katipoğlu Aynı şeyi dizinin başrol oyuncusu Aslıhan Gürbüz yani ‘Cazibe’ yapmadı örneğin İşte o eğlenceli, neşeli bayan ‘38’inci Altın Kelebek’in kokteylinde baktım, yanımdan geçerken arkadaşına sinirli sinirli bir şeyler anlatıyor id Katipoğlu’nu neyin böyle kızdırdığını merak edip, sordum ‘Yahşi Alımlılık’nin yıldızı, hemen şimdi bir kadının, müsade almadan kıyafetinin kumaşını eline alıp çekiştirdiğini ve arkadaşlarına, “Bakın Bakın Söylediğim gibi diyerek açıklama yaptığını anlattı Katipoğlu, kadının kendisinden izin almadan, arkadan elbisesinin kumaşını ele almasına mı, yahut kıyafet hakkında yaptığı yorumlara mı sinirlendiğini söylemedi Ali Eyüboğlu Alıntıdır​  

858,496Konular
982,175Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt