Yahşi cazibenin simgesiyle dostça sohbet cenk seyhun resimleri cenk seyhun kimdir fotoları ve eşi Yahşi cazibe dizisinin hep mağdur olan karakteriŞımarık havalı görünümün ardında aşk yatan bir istanbulhanımefendisiSimgeyi reel yaşantısıyla arkadaş canlısı cümleleriyle daha yakından tanımak istiyenler buraya lütfen 1549265220 1549265220 yahsicazibeninsimgesiylesamimisohbet5c57e948565e0yahsicazibeninsimgesiylesamimisohbet5c57e948565e0yahsicazibeninsimgesiylesamimisohbet5c57e948565e0 ATV'nin sevilen dizisi 'Yahşi Cazibe'de sosyetik 'Simge'yi oynayan Hande Katipoğlu, dizide kendi köpeği Badem'le birlikte rol alıyor Katipoğlu, köpeğinin ismini, sosyetik sahibesine uysun diye dizi için 'Paris' yaptığını söylüyor 'Yahşi Cazibe' dizisinde oyunculuğu, konuşması, şarkı şeklindeki sloganları ile herkesi gülmekten kırıp geçiren genç oyuncu Hande Katipoğlu son günlerde kendisinden en çok söz edilen genç yetenekler aralarında yer alıyor Karakterin oluşumunda sizin payınız var mı? Kişilik için fazla çalıştım Yönetmenimiz Bora Övünç bunu bilir Kendisi de fazla destek etti bana bu konuda Katiyen bu karakter yalnızca benim eserim diyemem, çünkü yazar ekibimiz benim karaktere kattığım şeyleri anında fark edip üstüne güzel oyunlar kuruyor GICIK KAPARLAR SANDIM 'Simge' karakteri konuşma tarzı, jest ve mimikleriyle fazla ilginç bir alıcı Seyirciden nasıl tepkiler alıyorsunuz? Başlarda seyirci şahane gıcık olacak sanıyordum lakin sokakta aldığım tepkiler bütün tersi Insanlar 'Simge'yi gülünç, çılgın dolu, renkli ve şirin bulduklarını söylüyorlar Örneğin ben dizide kendi kendime 'Bensiz bebeğe hayır!' 'Kadına da şiddete de hayır' gibi şarkılı sloganlar uyduruyorum, beni görür görmez bunları söylüyorlar xfUid21549265220 1549265220 yahsicazibeninsimgesiylesamimisohbet5c57e9485bd36yahsicazibeninsimgesiylesamimisohbet5c57e9485bd36yahsicazibeninsimgesiylesamimisohbet5c57e9485bd36 Siz de 'Simge' gibi seksi, frapan giyinmeyi sever misiniz? Ben ve frapan giyinmek mi, katiyen! daima spor giyinirim Rahat benim için birincil sıradadır Kuşkusuz şık giyindiğim zamanlar da oluyor fakat sadece özel günlerde Günlük hayatta makyaj yerine getirmek, topuklu giymek gibi şeyler bana fazla baskı geliyor Sizce erkekler sizin canlandırdığınız gibi bir karakteri nasıl buluyor; cazip mi, itici mi? Sonuçta bu bir sitcom olduğundan oynarken karakteri karikatürize edip birazcık köpürtüyoruz Yani aslında olamayacak dek hayattan, geçimini sağlama derdinden habersiz Böyle bir insan gerçekte var mıdır? Sanmam Varsa gösterin tanışayım Kendimce reel hayatta 'Simge' bir erkeğe birincil ilk olarak çekici, sonra kafa ütüleyici gelir Siz erkek olsaydınız böyle bir kadına katlanabilir miydiniz? Ne değin hoş, seksi olursa olsun, beni istediği dek fazla sevsin; marka meraklısı, şımarık, ekmeğin bile fiyatını bilmeyen bir insanla olamam Şımarıklığa tahammülüm yok BADEM'İ BEN ÖNERDİM Sizinle birlikte köpeğiniz Badem de meşhur oldu Badem kadroya nasıl girdi? Badem'i ben önerdim, onlar da benim uslu kızımı çok sevdiler ve Badem de oyuncu oldu Badem'i diziye önermek nereden aklınıza geldi peki? 'Simge' karakteri için evde çalışıyordum Repliklerimi söylerken Badem pıt diye kucağıma geldi Birdenbire bende lamba yandı, Evreka, buldum, buldum'Simge' gibi bir kızın mutlaka bi fifisi olur dedim içimden Ertesi gün yapımcımız ve yönetmenimizle görüşmeye gittim Sürpriz olarak Badem'i de yanımda götürdüm Onu da dizide oynatma fikrini anlattım Düşünce onların da fazla hoşuna gitti HERKES MASAJ YAPIYOR İsmini niçin değiştirdiniz? Badem, 'Simge'den fazla benim tarzımı yansıtan bir köpek ismi Sosyetik bir kız, köpeğine Badem ismini vermez Bu nesil ufak köpeklere daha cok Juju, Barbie gibi isimler koyarlar Bu fikirle yola çıkıp Badem'e Paris ismini koydum Yani sosyetik sahibeye sosyetik köpek ismi Burada Paris Hilton'a bir gönderme var mı? Paris; bütün sosyetiklerin aralıksız gittiği bir kent ama ne yalan söyleyeyim Paris Hilton da aklıma gelmedi değil Badem'e ad düşünürken Badem'in set hayatı nasıl gidiyor? Sette sırayla herkese masaj yaptırıyor Yediği önünde yemediği gerisinde dedikleri bu olsa lüzum Herkesin sevgilisi olmuş durumda Askerlerimiz için her gece dua ediyorum Takriben bir ay önce evlendiniz Nasıl tanıştınız eşinizle? Eşim Cenk Seyhun, ablamın eşiyle aynı grupta çalıyordu 'Play' adında bir rock grubu bu Gündüzleri takım elbiseli işadamı olan grup üyeleri, akşamları müzik yapıyorlar Ablamın eşi grupta bateri çalıyor, eşim de basgitar Ablam vesile oldu, tanıştık Altı ay değin bir flört dönemi yaşadık, anlaştığımızı anladık ve evlendik Eşiniz canlandırdığınız karakteri izleyince ne diyor? Eşim bayılıyor canlandırdığım karaktere Çok gülüyor Lakin eminim Cenk, 'Simge' gibi bir kızla değil bir ömür, beş dakika bile yaşayamaz Dizideki gibi bağırmanız, sinirlenmeniz için gerçek hayatta ne olması lüzumlu? Kolay sinirlenen bir insan değilim Dostça bir yapım var Yüksek sesle konuşmaktan, tartışmaktan hoşlanmam Evimizde en manâlı şey huzurdur Lakin dayanıklılık edemediğim şeyler var kuşkusuz Sinirden çıldırdığım, günlerce uyuyamadığım şeylerin başında çocuk tacizleri, hayvanlara yapılan eziyetler ve askerlerimizin sehit düşmesi geliyor Aklımın durduğu, lafın, sözün bittiği yer oluyor benim için Kuzenim Diyarbakır'da aslanlar gibi askerliğini yapıyor Onun gibi binlerce askerimiz için her gece dua ediyorum 1549265220 1549265220 yahsicazibeninsimgesiylesamimisohbet5c57e94f55yahsicazibeninsimgesiylesamimisohbet5c57e94f55yahsicazibeninsimgesiylesamimisohbet5c57e94f55:wwwbilgilihocamcomvbimghostphp?do displayimg&imgid 109178