Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yahudiler Daha ÇoK Sürünecek

Yahudiler Daha ÇoK Sürünecek

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
YAHUDİLER DAHA ÇOK SÜRÜNECEK

Mustafa Islamoglu kardesimizin Yahudilesme Temayülüadli kitabindaki bir cümle söyle der:
LANETLi KAViM YOKTUR, LANETLi MANTIK VARDIR

Ben lanetli kavim demekle aslinda yanlis ifade ettim Lanetli ahlak, yada lanetli mantik sahipleri demem daha dogru olacakti Yahudiler her gelen peygamberi öldürmeye kalkmislardir Allaha hep pazarlikli iman etmislerdir
Yani, islerine gelene inanmislar, islerine gelmeyene inanmamislar ve itaat etmemislerdir
Musa aleyhisselama bile, sen ve Rabbin gidin savasin, biz burada oturacagiz demislerdir
Müttefiklerine sürekli ihanet etmislerdir
Bu ahlaklarindan dolayi da Allah cc onlari yeryüzünde rahat biraktirmamakta, sürekli yeryüzünde oraya buraya sürülmektedirler Bu ahlakla devam ettikleri sürece onlari daha kötü sonuclar beklemektedirler Bu kesindir Aslinda bunu kendileri de bilmektedirler

Lanetli kavim yoktur, lanetli ahlak vardir, lanetli mantik vardir Yanlis ifademi böylece düzeltmis oldum
Cünkü bütün kavimleri Allah cc yaratmistir
Buradan yola cikarak diyorum ki, yahudi ahlakina sahip olup da hala müslüman oldugunu iddia edenler yaniliyorlar Müslüman, Allaha teslim olan demektir
Yahudiler gibi istedigim kurala uyarim, istemedigime uymam diyemez bir müslüman Yoksa teslim olmus olmaz Yoksa o da bu ahlakindan dolayi bazi
yahudiler gibi Allahin gazabina ugrar Kurani Kerim, Ehli kitabin (Hristiyan ve Yahudilerin) iman edenlerinden de bahseder Fakat onlar Kurani
isittikleri zaman hüngür hüngür agladilar ve müslüman oldular Inkar edenler Kurani Kerimi bile bile, inatliklarindan inkar ederler Aslinda yahudi
ahlakini ve inadini birakip Kurani Kerime iman etmeleri gerekir

Yoksa siz, Kitabın bir kismina inanip bir kismini inkar mi ediyorsunuz? Sizden bunu yapanin cezasi, dünya hayatinda rezil olmaktan baska nedir? Kıyamet günü de azabin en siddetlisine itilirler (285)

YAHUDiLER, KENDiLERiNE iNDiRiLEN TEVRATA BiLE UYMAZLAR:

Israilogullarindan inkar edenlere, Davud ve Meryemoglu isa diliyle lanet edilmistir Cünkü onlar isyan etmislerdi ve saldiriyorlardi Yaptiklari
kötülükten vazgecmiyorlardı Ne kötü sey yapiyorlardi (578)

858,498Konular
982,048Mesajlar
30,027Kullanıcılar
KitKatetaksSon üye
Üst Alt