Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

yahut aşık deil miyim ben ya

yahut aşık deil miyim ben ya

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
bi çocuktan çok hoşlanıyomokulda onu görünce kalbim yerinden fırlıyoara sıra herşeyi unutup onu düşünüyombazen sırf onu konuşuyom ve arkadaşlarım da bundan fena halde bıktılarokulda hiç konuşmadık ama msnde de öyle konuşmuyoz hatta daha önceden de buraya yazmıştım ve bundan böyle msnde sadece ben ona slm werdiğim için konuştuğunu düşünmeye başladım ve bundan böyle konuşmuyorduk msnde deama onu msnde görünce tekrar heyecanlanıyorum ve o bana hiç bişe yazmadıı için de keza asap oluyom ama bazen de hiç sallamıyom( dha açıkçası sallamamaya çalışıyom) fakat dün ben ona hiç bişi yazmasamda bana bişey yazdı sonra hemen hemen hiç konuştuk fln ama ben fazla rahatsız oluom onunla konuşurkenhani o kdr sewiom fln fakat onunla msnde konuştuğm zmn kendimi fazla fena hissediomtmm konuşurken fazla mutlu oluom fakat sonra konuşmalarımızı düşünüom kendimi fazla fena hissediom anlamadım ben bu durumu niye böyle hissediom ben ya

858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt