Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yakın davrandı ama başkasıyla çıktı..

Yakın davrandı ama başkasıyla çıktı..
0
218

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Daha önceki konularımdan bilirsiniz arkadaşlar Kısaca olayı yazıcam Kızla herşeyi yoluna sokmuştuk 1 aydır tanışıyoruz sıra arkadaşımdı Açıldım dün herşeyi anlattım gayet şaşırdığını söyledi ve dost olarak gördüğünü dert ortağı olarak gördüğünü söyledi Bütün bunları yendik sanıyodum Şaşırmışlığı geçmişti gibi Dar konuşuyordu mutlu olduğunu lakin bunları haketmediğini söylüyordu Derken 1 saat dek mesajlarda soğuk davrandı ve en sonunda bugün biriyle çıkmaya başladığını söyledi Napcam blmiyorum Daha 2 sene daha yüzyüze bakıcaz benzer sınıfda ve biliyorum mutlu olamıycak o çıktığıyla Çocuk ağlamış vs üzüldüğü için çıktı sayılır nerdeyse Sizce napmalıyım ?

BIRÇOK ARKADAŞ YANLIŞ ANLAMIŞ DURUMU LÜTFEN BURAYIDA OKUYUN ;

Dostlar hatalı anlamışsınız Bende öteki konudan biliyorsunuzdur diye özet geçtim Kızın çıktığı kişi onun 10 senelik arkadaşı namı diğer kankası Çocuk bunu 3 yıl bekledim vs bişey demiş Halbuki çocuğu seven felan yok başkasını bulamadığı için beklemiş Ama benim sevdiğim kız saf biraz Hemencecik inanmış Arasında aşk ilişkisi felan değil Bana mesaj attı Yazdıklarımdan mutlu olduğunu söyledi lakin bunları haketmediğini keşke başkası olsaydı sevdiğin felan dedi Ve alışılmış arkadaş kalalım demedi Beni pek gördüğünü demedi tamamen Bana but uyduramıycağını felan söyledi Olgun biri olduğumu söyledi O çocuk içinde bana demişti onu arkadaş görüyorum diye Yani azıcık bambaşka dengesiz bir kız Fakat benim bütün sorum sizce nasıl davranıyım ? Biliyorum mutlu olamayacak Sadece denemek için çocuk üzülmesin diye birlikde oldu Gerçekden aşık olsaydı sevseydi Bana ertesi gece mesaj atıp '' Küstün mü bana ? '' yazmazdı giderken gece tekrar konuştuk en sonunda ben Kiminle ne yaşarsan yaşa en son benim elimi tutacaksın Mutluluklar yazdım yolladım Tskler dedi

858,496Konular
981,834Mesajlar
29,880Kullanıcılar
kanturnana21Son üye
Üst Alt