Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yakın dostuma asık oldum acılmaya korkuyorum sizce ne yapmalıyım?

Yakın dostuma asık oldum acılmaya korkuyorum sizce ne yapmalıyım?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaslar slm
okulda bi kızıntekiyle yaklasık 15 yıldır iyi arkadasız fakat zamanla ondan hoslandıgımı ve onu sevdigimi hissetmeye basladım :S ona acılmak istiyorum fakat o sadece bana dostu gozuyle bakıyosa diye cok korkuyorumuzun suredir yiğitlik edip bisi yapamadım ona acılamadım lakin bekle bekle insan kendi kendini yiyiyor ve bolesi daha kotu oluyor die düsündüm ve harekete gecme kararı aldım bikac kisiye danıstım onlar agzını ara filan diolar fakat benim kızlarla aram ii olmasına ragmen böylece fazla bu konularda tecrubem değil o yuzden ona pek pozitif hissettirmeden nası agzını arıyabilirim bilmiyorum bana bikac yontem soliyebilirmisiniz? fakat ole bisi olmalı fakat kız yalnızca beni arkadas gibi goruosa benim onu sevdigimi ogrenmemeli cunku dostlugumuzu sarsmak istemiyorum olmazsa icime gomer ole yasarım artk dünyanın sonu deil ya lakin bi yol gosterin lütfen?bu vesileyle aynı servisteyiz ve okulda filan nezaman beni gorse hmn gelir yanıma konusuruz ne yapmalıyım :S

858,496Konular
981,672Mesajlar
29,758Kullanıcılar
yurhıgvSon üye
Üst Alt