Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yakın Dovuş Ninja Karakter Gelişimi

Yakın Dovuş Ninja Karakter Gelişimi
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ninja carı olan arkadaşlar icin bilgiler vermek istedim Hazırlayan arkadaş cok guzel anlatmış bende aynen sizlerle paylaşıyorum Yeni car kuracaksanız bu konuları okumanızı tavsiye ederim

İlk once statu puanlarına gecelim…
2 dex – 1 vit şenlinde gidin diyor herkes Fakat ben bu taktiği yanlış buluyorum Aslında stillini doğru fakat ezbere yonelişini yanlış buluyorum Benim onerdiğim taktik şoyle: ilk once 2 dex – 1 vit deneyin Ve kendi seviyenizdeki canavarların yanına gidin Kesmeye başlayın Eyer hissedilebilecek bir şekilde can alıyorsa ve cok kırmızı iksir harcıyorsak vit eksik demektir Biraz daha fazla vit basmanız gerekir

imagesyakindovusninjakaraktergelisimi5b09819cd56f3

Fakat atak yapamıyorsanız hemen dex puanlarınızı biraz daha yukseltin derim Bunu boyle surdurun Bir zaman sonra dex full olacaktır O zaman ise str puanlarımıza ufaktan başlamamız gerekir 2 vit – 1 str gidin Ezbere gitmek burada da hata yaratır Fakat vit fazla beklemeye gelmez full olmak ister biran once Sizde oyle yapın Zaten dex ile vit full derecesine gelince işiniz daha da kolaylaşıyor Karakteriniz yenilmez bir ninjaya donuşuyor Tabi itemleriniz de burada cok onemli İki onemli şeyi yani dex ve vit puanlarınızı full yapınca sadece str verin Sonrasını zaten getirirsiniz

Skill durumuna gecmeden once, skill master zamanından biraz bahsetmeliyim
Herkesin master zamanını, hangi levelde olacağını bilmesi gerek
Hesaplaması aslında kolay Aralarındaki oruntuyu bulmamız gerek
Master yapacağımız skille yoğunlaşarak diğerlerine sadece 1 ’er puan verdiğimiz zaman master zamanları şoyle olur:

1 Master: Max 25, min 22 levelleri arasında gercekleşir

2 Master: Max 44, min 38 levelleri arasında gercekleşir

3 Master: Max 63, min 54 levelleri arasında gercekleşir

4 Master: Max 82, min 70 levelleri arasında gercekleşir

5 Master: Max 101, min 86 levelleri arasında gercekleşir

Master zamanını oğrendiğimize gore şimdi skill master sırasına gecelim…
İlk once hepsine 1 ’er puan verin
En iyi atak yapabileceğiniz skill 3 tane vardır Bunlar; Bıcak cevirme, Suikast ve Hızlı saldırıdır Aslında ilk 2 master sırası onemli değildir cunku 2 masterı kolayca acabiliriz Tabi herkesin bir goruşu vardır Bence ilk once “Bıcak Cevirme skilline yonelmemiz gerekir Cunku atak derecesi gercekten cok buyuktur Bazıları suikastı 1 master yapıyorlar cabuk doluyor diye Şoyle duşunun hızlı ama kucuk mu vurmak iyidir yoksa vurduğu yeri gocerten tipte atak yapmak mı iyidir? Bence ikincisi Bunun icin ilk once Bıcak Cevirme master yapılmalıdır 2 olarak suikastı master haline getirebilirsiniz İlk başta da soylediğim gibi Bıcak cevirme, Suikast ve Hızlı saldırı ilk once master haline getirilecek 3 skilldir Geriye sadece Hızlı saldırı kalıyor Ve sizde onu master yapın Sonra da sırasıyla zehirli bulut ve kamuflaja yonelebilirsiniz

Coğu istatistikleri oğrendiğimize gore şimdide silah ve item secimlerine gecelim Herkesin dilinde şu soru var; “Bıcak mı? Kılıc mı? “
Ve herkes fark etmez diyor Ben size şoyle acıklamak isterim: bıcaklar, kılıclara gore 23 kat daha hızlıdır Bunun icin ninjalar bıcak kullanırsa daha karlı olurlar İlk 30 levele kadar kılıc kullana bilirler Cunku 30 levele kadar fazla etkileri yoktur ninjaların Fakat 30 levelden sonra kesinlikle bir siyah yaprak hancer almalıdırlar Birde icinde savaşcıdan koruyan taş ve olumcul darbe taşı varsa yuksek levellere kadar bu silahı kullanabilir Peki ne zaman bu silahı bırakacağız? Diye soranlar icin hemen cevap vereyim Bakın iki silahı yan yana getirin Bir siyah yaprak hancer ve birde ondan yuksek level olan silah Bir ona bakı bir de ona Diğer silah siyah yaprak hancerin atağını, ozelliklerini vs vs 23 kat geciyorsa demek ki siyah yaprak hancerin omru bitmiştir Hemen diğer silaha yonelin Fakat benim tavsiyem siyah yaprak hanceri kolay kolay bırakmayın Diğer itemlere gelecek olursak biliyorsunuz ki ninja icin dex cok onemli dex demek el becerisi, ceviklik demektir Sizce bulabildiğiniz kadar ceviklik veren itemler ve eşyalar giymeye calışın

858,464Konular
981,136Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt