Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yakın Dövüş Ninja Karakter Gelişimi

Yakın Dövüş Ninja Karakter Gelişimi
0
132

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ninja çarı olan arkadaşlar için bilgiler vermek istedim Hazırlayan dost çok güzel anlatmış bende aynen sizlerle paylaşıyorum Yeni çar kuracaksanız bu konuları okumanızı nasihat ederim

ilk olarak statü puanlarına geçelim…
2 dex – 1 vit şenlinde gidin diyor cümbür cemaat Lakin ben bu taktiği hatalı buluyorum Sahiden stillini içten lakin ezberden yönelişini hatalı buluyorum Benim önerdiğim taktik şöyle: ilk önce 2 dex – 1 vit deneyin Ve kendi seviyenizdeki canavarların yanında gidin Kesmeye başlayın Eyer hissedilebilecek bir şekilde can alıyorsa ve fazla kırmızı iksir harcıyorsak vit beceriksiz demektir Birazcık daha fazla vit basmanız gerekir

Lakin hamle yapamıyorsanız hemencecik dex puanlarınızı azıcık daha yükseltin derim Bunu böyle sürdürün Bir süre sonra dex full olacaktır O zaman ise str puanlarımıza ufaktan başlamamız gerekir 2 vit – 1 str gidin Ezberden gitmek burada da hata yaratır Lakin vit pozitif beklemeye gelmez full edinmek ister biran önce Sizde o kadar yapın Zaten dex ile vit full derecesine gelince işiniz daha da kolaylaşıyor Karakteriniz yenilmez bir ninjaya dönüşüyor Alt itemleriniz de burada çok manâlı İki kayda değer şeyi yani dex ve vit puanlarınızı full yapınca sadece str verin Sonrasını zaten getirirsiniz

Skill durumuna geçmeden önce, skill master zamanından azıcık bahsetmeliyim
Herkesin master zamanını, hangi levelde olacağını bilmesi gerek
Hesaplaması gerçekten basit Aralarındaki örüntüyü bulmamız lüzum
Master yapacağımız skille yoğunlaşarak diğerlerine sadece 1 ’er puan verdiğimiz süre master zamanları şöyle olur:

1 Master: Max 25, min 22 levelleri arasında gerçekleşir

2 Master: Max 44, min 38 levelleri arasında gerçekleşir

3 Master: Max 63, min 54 levelleri arasında gerçekleşir

4 Master: Max 82, min 70 levelleri arasında gerçekleşir

5 Master: Max 101, min 86 levelleri arasında gerçekleşir

Master zamanını öğrendiğimize tarafından şimdi skill master sırasına geçelim…
ilk kez hepsine 1 ’er puan verin
En iyi hücum yapabileceğiniz skill 3 tane vardır Bunlar; Bıçak çevirme, Suikast ve Hızlı saldırıdır Fiilen birincil 2 master sırası önemli değildir çünkü 2 masterı kolayca açabiliriz Alt herkesin bir görüşü vardır Bence öncelikle “Bıçak Çevirme skilline yönelmemiz gerekir Çünkü atak derecesi sahiden fazla büyüktür Bazıları suikastı 1 master yapıyorlar ivedi doluyor diye Şöyle düşünün seri lakin küçük mü vurmak iyidir yahut vurduğu yeri göçerten tipte saldırı gerçekleştirmek mı iyidir? Kendimce ikincisi Bunun için başta Bıçak Çevirme master yapılmalıdır 2 olarak suikastı master haline getirebilirsiniz Ilk ilk kez da söylediğim gibi Bıçak çevirme, Suikast ve Hızlı hamle öncelikle master haline getirilecek 3 skilldir Geriye Doğru yalnızca Hızlı atak kalıyor Ve sizde onu master yapın Daha Sonra da sırasıyla zehirli bulut ve kamuflaja yönelebilirsiniz

Birçok istatistikleri öğrendiğimize tarafından şimdide silah ve item seçimlerine geçelim Herkesin dilinde şu soru var; “Bıçak mı? Kılıç mı? “
Ve cümbür cemaat fark etmez diyor Ben size şöyle açıklamak isterim: bıçaklar, kılıçlara kadar 23 kat daha hızlıdır Bunun için ninjalar bıçak kullanırsa daha karlı olurlar Birincil 30 levele kadar kılıç kullana bilirler Çünkü 30 levele değin pozitif etkileri yoktur ninjaların Ama 30 levelden sonradan kuşkusuz bir siyah yaprak hançer almalıdırlar Birde içinde savaşçıdan koruyan taş ve ölümcül darbe taşı varsa yüksek levellere değin bu silahı kullanabilir Peki ne zaman bu silahı bırakacağız? Diye soranlar için derhal yanıt vereyim Bakın iki silahı bağlı yanlamasına getirin Bir siyah yaprak hançer ve birde ondan yüksek level olan silah Bir ona bakı diğer taraftan ona Öteki silah siyah yaprak hançerin atağını, özelliklerini vs vs 23 kat geçiyorsa demek ama siyah yaprak hançerin ömrü bitmiştir Hemen diğer silaha yönelin Fakat benim tavsiyem siyah yaprak hançeri kolay basit bırakmayın Diğer itemlere gelecek olursak biliyorsunuz fakat ninja için dex fazla kayda değer dex aramak el becerisi, çeviklik demektir Sizce bulabildiğiniz değin atiklik veren itemler ve eşyalar giymeye çalışın *