Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yakınken böyle davranmasını anlayamadım

Yakınken böyle davranmasını anlayamadım
0
110

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
bu bayramda bir kizla tanistim cook uzaktan akrabamiz oluyormus babasini daha onceden taniyordum ama her neyse kizla bayramn 1 gnu bir evde karsilastm biraz bakismistk ama konusmamistk 2gn biz bnlara gittik neyse ben bunla tanstm konustk sohbet ettik sonra ben bunlardan ayrlirken kiza grusurz deyip elimi uzattim okadar narindiki eli bir lahza birakasm gelmedi ve ayrica oyle baktki bana onun siradan bir el skmasinada bn zemiyordu ve beni kapiya dek ugurladi3gn bunlar bize geldi kizin kisiligimi byle bilmiyorum ama kiz bana okadar ykinlastiki anlatamam bnm bunlarn geldiginden haberim yoktu ben farkli bir odadydim sonradan bunu gordm beni grunce tbessm etmeye basladi yanina gidinceye değin bakistik azıcık sohbet ettikten sonradan ben sarj aleti istedim baska bir bos adaya gittim oda arkamdan gldi ve kos koca odada bos yer yokmus gibi yanima oturdu yarı bana daha yakin durmak istiyor gibiydi sonradan butun arkadaslar ve bu kizla yemek yemek yemege gittik kiz yine yanima oturdu konusulan konuda benim adm gecmemesine rahmen beni o konulara dahil ettiyemektn daha sonra bn bir yere kadar gittim dondugumde haliyel gozlerim bunu aradi daha sonra bu beni gorduginde azıcık ebedi ve goz kirpti sonra gece sonnda ben bunu ugurlarken yeniden ayni sey oldu elimi uzattm ve grsurz dedikten daha sonra elini kaydrarak cekyi sonra ayakkabilatini giyerken ben bunn gzlerine baya bir baktm tebessum etti ve giderken ben buna bakiyomuym diye arkasina donup donup bakti5 dk sonradan babasla tekrar geldi aslanda gelmeye bilirdi bence her yerde gelmesinin bir sebebi varbiseymi unuttun dedim hyr oyle geldim iste dedi aradan 5 dk daha sonra bnlar gittiler ve gidrken tekrar bana bkark gittisizce bunca anlattklarm ne aramak kizmi beni tavlamaya calisiyo dikkatimimi cekmeye calisiyo anlayamdm fakat gruzlerinizi yazin lutfen

ben bunu bayram donusu facedeb ekldm 1 gn gec saatlere değin konustk2gn cani skkin gibiydi ne oldu anlatmak istermisin dedim hyr tederim dedieger cann skilmasi benim mesaj atmams syle dedim yo hyr olrmu oyle sey aypsin dedipeki tmm dedim yebi tanismis olmama ragmen benm yanimda olmaya calistigin icin tederim dedibyleydi3 gn yine aynsi oldu anlatickmisin artk dedim hic her zaman yannda olmasini istedigin ve gereksiz yere sogudugun oldumu dedi bende birazcık konustum o sordu ben cevapladm en son yeniden bana dereimianlatmami istiyosun tederim dedi daha sonra birdaha konusamadm niye dige sorarsanizda bunn ciktigi cocuk bana mesaj atti bu prof birdahamesaj atarsanyok kafana skarim falan filan biraz cocukla tartistim ve benim numarami istedi verecektm aslinda artisti susturcktm neyse bir kiza soraym dedim kizin nosunu sordum bir kac yere bulamadm galiba cocuk kizin facesine el koydu
bayabir uzun oldu lakin detayina değin izah etmek istedim sizce ne yapmaliyim
acikcasi kizdan hoslandm sözde benle mutlusmus gibiydi yksa benim dikkatimi cekmek icinmi byle seyler yapti bilmiyorum szce ne yapmaliyim
kizbenden hoslanmismi yoksa egosunu tatminmi etmek istemisSİZCE

858,509Konular
982,846Mesajlar
30,636Kullanıcılar
waestoSon üye
Üst Alt