Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yakışıklı Popçu Yalın'dan Aşkın Tarifi

Yakışıklı Popçu Yalın'dan Aşkın Tarifi
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yakışıklı Popçu Yalın'dan Aşkın Tarifi 1548629323 1548629323 yakisiklipopcuyalindanaskintarifi5c4e354ee5705yakisiklipopcuyalindanaskintarifi5c4e354ee5705 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberyalin22subat&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg ZAMAN GEÇTİKÇE AŞKI FARKLI YÖNLERİYLE KEŞFETMEYE BAŞLADIĞINI SÖYLEYEN YALIN, “AŞKIN TARİFİ BENİM İÇİN HER YIL DEĞİŞİYOR YENİ ALBÜMÜMDE AŞKIN DAHA MATRAK TARAFINI ORTAYA ÇIKARDIM DİYOR Hayatına giren her duygunun kendisini büyüttüğüne inanan Yalın aşkı, hayata bakışını ve hedeflerini Hello!’ya anlattı Birincil aşkınız olan müzik tutkunuzu biraz anlatır mısınız? 3 4 yaşlarında başlayan bir aşk bu Babamın gitar çaldığı dönemlerde ona özenip başladığım bir serüven Gitara ilk dokunduğum andan itibaren içimde tarifi kuvvet bir duygu hissettim ve o günden beri elimden hiç düşürmedim Sizi aşk şarkılarıyla tanıyoruz Bu şarkılar nasıl ortaya çıkıyor? Natürel fakat acılı zamanlarda aşkla canı yandığı zaman insan daha fazla kendine, iç dünyasına döner Şarkı yazmak azıcık iç sesini dinleyebilmekle alakalı bir şey Benim için süre geçtikçe, azıcık daha büyüdükçe aşkı daha farklı yönleriyle keşfetmeye başlıyorum Yeni albümümde de aşkın daha matrak tarafını ortaya çıkarmaya çalıştım Yeni albümde duygusallık ya da acılar olmayacak mı? Aşkın acı ve duygusallığının yanı sıra daha eğlenceli ve matrak bir tarafı olacak Aşkın bize dayattığı kalıplarla ilgili bir albüm hazırladım Sizin gözünüzde aşkın tarifi nedir? Aşkın tarifi benim için her sene değişiyor Hayatıma yeni birileri girdikçe aşkın anlamı benim için diğer bir boyuta giriyor Değişken bir karaktere sahibim Müzisyenler de başlıca tutarsızdır Aşkın da tutarlı bir tarafı olmadığını düşünüyorum Bu yüzden belirlenmiş bir kalıba koyarak aşkın tarifini yapamıyorum Kendinizi ifade eden bir aşk yok mu? Aşkla ilgili söylenmiş çoğu laf var Aşkın içinde acı olduğuna inanırım ve bunu kabul ederim John Crawford’un bu konu ile ilgili fazla hoş bir sözü vardır; “Aşk bir ateştir İçinizi mi ısıtır, evinizi mi yakar bilemezsiniz Aşkın iki türlü hali olduğunu düşünüyorum İçinizi de yakabilir evinizi de Aşk bir tutku diyebilir miyiz? Şüphesiz, aşk tamamen dengesizlik işi Yaşadığınız duygular mı böyle düşünmenize sebep oldu? Tabii ama söz yazarken, şarkı yaparken belirli kendi hayatınızdan etkileniyorsunuz İçinizde biriktirdiğiniz duyguları bir süre sonra kullanıyorsunuz Ben de yaşadığım duyguları şarkılarımla dışarı vuruyorum İnsan yaşadıkça eski hisleriyle dalga geçer oluyor Yaşadığınız aşklarda hayatınızda yer eden birileri oldu mu? id “İşte budur sandığım fazla kişi oldu Sizce aşkı ne öldürüyor? Aşkı öldürmek insanın kendisiyle alakalı bir koşul İnsan aleyhinde taraftakini kendi hayalleriyle kısıtlamaya başlıyor İnsan aşkı kendi içinde yaşar ve muhalif buna uymazsa kafasında onu bitirmeye başlar Bu bencillik yok mi? Aşk böyle bir şey Sevdiğin kişiyle ilgili kafanda düş ettiğin ve onu oturttuğun bir yer var Her insanın bir aşkı olduğuna inanıyorum Onun içine gelir yerleşir Bazısı tam oturur, bazısı oturmaz İşte bu beklenti ve oraya yakıştırma durumu insanı karmaşık bir ışık halkası sokuyor Rüyalarımda kızım olduğunu görüyorum Aile, çocuk ve sevgi sözcükleri size ne ifade ettiriyor? Aile benim için çok değerli bir kavram Bu işi yapmıyor olsaydım şu an mutlaka çocuklarım olurdu Bunu engelleyen nedir? Bu kavramlar fazla kutsal benim için Buna zaman dağıtmak gerektiğini düşünüyorum İnsanın çocuğu olduğu zaman delirir ve bütün zamanını ona parçalamak ister Benim bir aile kurup onlara ayıracak hemen vaktim değil Yoksa ben deli gibi çocuk sahibi edinmek isteyen biriyim Çocuklara farklı bir düşkünlüğüm var Rüyalarımda daima bir kız bebeğim olduğunu görüyorum Kariyerinizde taviz verdiğiniz bir şeyler oldu mu? derhal hayalini kurduğum aile ortamı diyebiliriz Ben beş senedir bu işi yapıyorum Düş ettiğim şeylere koşarak gitmek zorundayım O hedeflerin bir kısmını başardığım vakit aileye vakit ayırabilirim Yaptığınız iş yaşadığınız ilişkileri etkiliyor mu? Benim en büyük aşkım en büyük sevgilim işim Bunu algılayamayacak ırk hayatıma girdiği vakit ilişkilerim sonlanıyor Yaşadığım ilişkilerde âşık olduğum süre tam âşık oluyorum Bazı ırk bunla yetinebiliyor, bazılarına yetmiyor Sevgimi gösterebilen de biri olduğum için bunu hoş bir dengede götürmeye özen gösteriyorum Sizin gözünüzdeki kadın profili nedir? Kendinden kesin, doğal ve olduğu gibi bir bayan profilini tercih ediyorum Kariyerinizde yapmak istedikleriniz nelerdir? Aşkı benim gibi gören herkese hitap ettiğimi düşünüyorum Gelecekle ilgili en büyük planım ise beni dinleyenlerin sayısını büyütmek Benim izah etmek istediklerimi müzikal olarak da şiirsel olarak da algılayabilen herkese gelmek istiyorum gecce  

858,496Konular
982,178Mesajlar
30,116Kullanıcılar
Selim1717Son üye
Üst Alt