Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yakışıklıyım Kız 1 Yaş Büyük Sorum?

Yakışıklıyım Kız 1 Yaş Büyük Sorum?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar lise 2 ye gidiyorum okuldaki herkesin tabiriyle yakışıklılığım var kız 11 e gidiyor ve boyu benden kısa ama kız okulda kimseye bakmıyor ve ben sigara içmiyorum o içiyor nasıl yaklaşabilirim kıza?

Similar threads

Evet büyüklerim küçüklerim lise 3 e gidiyorum emrindeki sınıfımda bi kız var o lise 4 ve kızla kesişiyoruz fakat ufak oldğum için reddedilmekten korkuyorum yani ne yapabilirim nasıl davranabilrm yaklaşabilirim yorumlarınızı alabilirmyiim
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Arkadaşlar ben Anadolu teknik lisesi 3sınıfa gidiyorum Lakin hoşlandığım kız Anadolu hoca lisesinde ve 2sınıfa gidiyor Okul yollarımız Birbirimize bütün ters ben sabah okula bu vesileyle oda otobüs bekliyor onun önünden geçiyorum ve birazcık anlaması için tekrar tekrar gözlerine bakıyorum ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Arkadaşlar aynı okuldayız kızlaBenden 1 yaş büyükAma yani doruk olarak falan ben daha uzunumneyse bu kız kendinden küçükleri azıcık çocuksu görüyor sanırım 1 yaş bile olsa o kızla ilgili herşeyi biliyorumsevgilisi yokmuşfakat o beni tanımıyorsadece facebook'da eklio eklemiştiyani ben bu kızın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Arkadaslar oncelikle merhabasize bir kac tane sorum olucak 1)okullar basladıgında(lise 1 e gidiyorum)once beni yanlıs servise bindirdilerertesi gun dogru servise bindim ve o kızı ilk orda gordumbu yasta aska inanmam fakat gercekten cok hoslandimsonradan yanına oturiim dedim lakin lise 2 lerden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Arkadaşlar Lise 1 e geçtim bu yıl 8 senedir kimseyle cıkmadım çünkü 23 kıza önerge ettim ve hayır dediler Öneri ettim ettim ettim hayır hayr hyr dediler Daha Sonra kimseye teklif etmedim cunku bundan böyle kendimde tatmin edici cesareti bulamıyordm Ama anlamadıgım hadi ben tipsizim benim sıra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,497Konular
981,947Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt