Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yaksa da közünde sevgi var, sevgi...

Yaksa da közünde sevgi var, sevgi...
0
42

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yaksa da közünde sevgi var, sevgi Sevene ve sevilene ithaf Aşkın lisânını eyledim inceleme Gördüm ama sözünde sevgi var, sevgi Âşıklar aşkını gizlese bile Gözünde, gezinde sevgi var, sevgi Sular yatağında sevgiyle akar Seven sevdiğine bir başka bakar Bir gülüş etse ortaya çıkar Gamzeli yüzünde sevgi var, sevgi Sevgiyle sulanan güle uyarı et Sevgiyle konuşan dile uyarı et Mızrapla inleyen tele uyarı et Âşığın sazında sevgi var, sevgi Sevenin sızısı sevgiyle diner Âşığın ateşi sevgiyle söner Bütün yaratıklar sevgiyle döner Her şeyin özünde sevgi var, sevgi Ben de varım diye ortaya çıksa Emsâlinden ayrı, giyimi şıksa Yaşlı hâlinde hâlâ dimdikse İnan oysa dizinde sevgi var, sevgi Sevgiler gönülde yer etsin hele Seven sevgiliye olmaz mı esir? Bir ömrün sonunda mezarda bile Kefenin bezinde sevgi var, sevgi Ne olur solmasın sevginin gülü her zaman dalında ötsün bülbülü Bâzen yağmur bâzen yağsa da doymuş Kışında, yazında sevgi var, sevgi Aşkın neşteriyle kalbi yarsa da belki es kaza, gönül kırsa da Seven sevdiğinden uzaktan dursa da gerçi nazında sevgi var, sevgi Koza ipeğini aşkla örerken Civciv kabuğunu yeni kırarken Mecnûn, Leylâ sını çölde ararken Kumdaki izinde sevgi var, sevgi Ne olur sevgimiz düşmesin dile Gönlünü kundak yap güzelce bele Mâşuk, âşığını her an aşk ile Yaksa da közünde sevgi var, sevgi alinti  

858,505Konular
982,725Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt