Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

yaksu s-usb rezaleti

yaksu s-usb rezaleti
0
107

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ben bu modemi aldım,kurdum çalışıyodu ama bi format attım hiçbi sitede yok driverı kendi siteside açılmıyo yardım edin lütfen eğer driverı yada cd si varsa lütfen bana yollayım arkadaşlar şimdiden teşekkür

Similar threads

ben bu modemi aldım,kurdum çalışıyodu ama bi format attım hiçbi sitede yok driverı kendi siteside açılmıyo yardım edin lütfen eğer driverı yada cd si varsa lütfen bana yollayım arkadaşlar şimdiden teşekkür
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Arkadaşlar aldığım hiçbi oyunu yüklemiyo pcHep bilmem ne cab hatalı damaged hasarlı falan diyorOysa ki cd yepyeniHatta 15 tl ye orjinal bi oyunu denedim yine cab hatası verdiİnternetten idridğim bazı dosyalardada böyle olaylara rastlıyorumBunun için virüs taraması yaptım,pc format attım,winrarı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Arkadaşlar asus p3v133 ana kartı olan bilgisayara xp sp3 format attım internetten o kadar anakart driverı aradım frmtr de olanları denedimAma bu pc yine de internete bağlanamıyoDiyolar ki drivera gerek yok xp cd si yeter ama değil xp cd si driver bile yetmiyo lütfen bi yardım
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Arkadaşlar asus p3v133 ana kartı olan bilgisayara xp sp3 format attım internetten o kadar anakart driverı aradım frmtr de olanları denedimAma bu pc yine de internete bağlanamıyoDiyolar ki drivera gerek yok xp cd si yeter ama değil xp cd si driver bile yetmiyo lütfen bi yardım
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,496Konular
981,692Mesajlar
29,769Kullanıcılar
GuidingSon üye
Üst Alt