Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yakup Ekin - Gece Yarısı

Hoş geldin! kaero0 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Yakup Ekin - Gece Yarısı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Yakup Ekin Gece Yarısı

Ben seviyorum sen kaciyorsun,
yaptigini sen biliyorsun, yapma,
iyi kalpli ol saga sola kacma

Bir ileri bir geri anlayamadim seni,
kaldi canimin yarisi
Istemiyorsan beni ver askimi bana geri,
oldu gece yarisi *

Similar threads

Yakup Ekin Gece Yarısı Ben seviyorum sen kaciyorsun, yaptigini sen biliyorsun, yapma, yurekli ol saga sola kacma Bir ileri bir geri anlayamadim seni, kaldi canimin yarisi Istemiyorsan beni ver askimi bana geri, oldu gece yarisi
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Yakup Ekin Doneceksin Şarkısı Sozu Yakup Ekin Doneceksin Şarkısının Sozleri Unutursun sanma unutamazsın beni Sevdim diye her gece haykıran değil miydim? Aşkım kolay değil Birazcık sabretsen Goreceksin seni nasıl delice sevdiğimi Gittiğin yerden doneceksin biliyorum Bunu ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Romantik aşk şarkıları listesi Romantik şarkılar Aşk şarkıları Rafet El Roman – Yana Yakıla Nez Gonul 51promilHer Tarafta Abidin – Bosuna Abidin – Son Sabahtan Abidin – Son Sabahtan Ajda Pekkan – Kimler Geldi Kimler Gecti Ajda Pekkan – Kimler Geldi Kimler Gecti Ali Guven – Gezgin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Cok Agladim Senden Sonra Yalvardim Allahima Senden Kalanlar Canimi Yakiyor Sokup Atilmiyorki Bu Azili Sevda Gir Kalbime Gir Bi Bak Kendine Sebeb Neydiki Dusurdun Bu Hallere Ait Oldugun Tek Yer Benim Yanimdir Baska Ten Baska Sevda Sana Haramdir Sen Benim Icin Sadece Bir Ask Degildin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
'Hac' asksiz gidilen ve oylesine eli bos donulen bir yer degildir Hac hic suphesiz bir davet Ve bu davet herkese nasip olmuyor Oradan izin cikacak, vize verilecek “Gel seni bekliyoruz denilecek ki gitmek nasip olsun Din oraya gideceklerde belli sartlar belirlemistir ki bu sartlar kendilerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,474Konular
981,226Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt