Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

YAL VARIYOM SİZE NE OLUR Counter-Strike Source HACK

YAL VARIYOM SİZE NE OLUR Counter-Strike Source HACK
0
315

Similar threads

Arkadaşlar 2 farklı map ve sürüm sanırım bunlarBazı mapları farklı skin ler falan bazısında bi işe yaramıyo benim yüklediğim CounterStrike bu ama bunda assault mapı farklı yani bu sürümü değil istediğim assault mapı bu ve girişide değişik Counterin hangi sürümü bilen varmı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
CounterStrike Source nin wall haxx bulabilicem bi adres bilen varmi varsa yardim lutfen
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
CounterStrike Source hile istiyom acil :S:S hadi CounterStrike Source headshot hile istiom pls verene rep++
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
evet arkadaslar simdi ben counter strike source nin crak ini indirdim oynadim iste ciktim steami actim bi baktim steamin dili rusca olmus cs source de oyledi ama ben cs sourceyi crak indirdim steamla nasil baglantili oluyor ve nasil yapicaz cunku oynamak istiyorumda multiplayer bu arada resim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Arkadaşlar Counter Strike Source için birkaç mod atmıştım Yeni Background Yeni Silahlar Yeni Silah sesleri gibi fakat bir mod hatalı sanırım oyunda sorun çıkartıyor Oyunda sağ üstte veya başka bir yerde silah ikonları yerine aptal aptal harfler çıkıyor videosunda mouse ile göstermeye çalıştım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt