Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yalan Dünya 4.bölümde çalan şarkı

Yalan Dünya 4.bölümde çalan şarkı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Yalan Dünya dizisi 3 şubatta çalan şarkı suçum neydi anladım hemen
Yalan Dünya 4bölümde çalan şarkının sözleri

Suçum neydi anladım şu anda
Gözümde büyütmüşüm seni
Yiğitlik beklerken biraz
Korkmayı öğrendim hemen
Oynarken köşeye kıstırılmış gibi
Ağlamayı öğrendim anında
Azıcık da delirmiş gibi
Kendimle konuştum neden
Ama sen de
Daha kavramak için
Susmayı dener misin biraz
Verdiğin o bütün sözleri
Tutmayı dener misin azıcık *

Similar threads

Namus dizisi 8 ekimde çalan şarkı Namus 4bölümde çalan şarkı İntizar büyük insan şarkı sözü Namus dizisinin 4bölümünde çalan şarkı,sözleri büyük insan At, savur beygir sevdayı bir yere fırlat Bitti sayıp acıyı kaldır pek yat Sor, herkese sor acılar unutuluyor Ağlayınca gözlerinden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Yalan Dunya dizisi 3 şubatta calan şarkı sucum neydi anladım şimdi Yalan Dunya 4bolumde calan şarkının sozleri Sucum neydi anladım şimdi Gozumde buyutmuşum seni Cesaret beklerken biraz Korkmayı oğrendim şimdi Oynarken yenilmiş gibi Ağlamayı oğrendim hemen Biraz da delirmiş gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
2K
Pek bir geçer zamanki 7 şubatta çalan şarkı pek bir geçer zamanki son bölümde çalan şarkının sözleri hani ben senin kaderine yazılan sevincin kederindim hani sen bana bu hayattan hiç korkma ben varım demiştin yalan söyledin senin viccdanın yokmu beni aldattın senin insafın yokmu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Muck Dizisi 4Bölümde çalan şarkı Atım Araptır benim şarkı sözü Muck Dizisi 26 ocakta çalan şarkı Atım Araptır Benim sözleri Atım araptır benim Yüküm şaraptır benim Bu sene böyle giderse Halım haraptır benim Emişim de gümüşüm bir hoşum aman Çokça da içmişim sarhoşum aman Atım kara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Bulent Unal Biraz şarkısı sozu Bulent Unal Biraz sozleri Bulent Unal Biraz şarkısının sozleri Sucum neydi anladım şimdi Gozumde buyutmuşum seni Cesaret beklerken biraz Korkmayı oğrendim şimdi Oynarken yenilmiş gibi Ağlamayı oğrendim hemen Biraz da delirmiş gibi Kendimle konuştum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,496Konular
982,225Mesajlar
30,141Kullanıcılar
HasantemelSon üye
Üst Alt