Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yalan Şarkı Sozu

Yalan Şarkı Sozu
0
163

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yalan Şarkı Sozleri

Duşerken duramazsın
Susarken anlatamazsın
Belki de ne bileyim ben
Uzaksan duyamazsın
Bıraksam bulamazsın
Nerdeyim biliyorum ben
Yalan ne diyorsan ne duyduysam yalan
Yalan kim ne dediyse ne duyduysan yalan
Bilirsen unutamazsın
Aşikarı saklayamazsın
Kimdeyim arıyorum ben
Solarsan acamazsın
Kurursan damlayamazsın
Belki de kuruyorum ben
Duramaz ki yanan
Bulamaz ki arayan
Duruyorum ben

Similar threads

Mehmet Erdem Yalan sozleri Mehmet Erdem Yalan şarkısı sozu Duşerken duramazsın Susarken anlatamazsın Belki de ne bileyim ben Uzaksan duyamazsın Bıraksam bulamazsın Nerdeyim biliyorum ben Yalan ne diyorsan ne duyduysam yalan Yalan kim ne dediyse ne duyduysan yalan Bilirsen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Ali Atay Yalan sozleri Leyla ile mecnun yalan şarkısı sozu Ali Atay Yalan şarkı sozleri Duşerken duramazsın Susarken anlatamazsın Belki de Ne bileyim ben Uzaksan duyamazsın Bıraksam bulamazsın Nerdeyim Biliyorum ben Yalan ne diyorsam ne duyduysam hep yalan Yalan kim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Ali Altay Yalan Şarkısı sozleri leyla ile mecnun sezon finalinde calan şarkının sozleri leyla ile mecnun dizisinin sezon finalinde calan Yalan şarkısı Ali Atay Yalan Leyla ile Mecnun Sezon Finali Şarkısı Duşerken duramazsın Susarken anlatamazsın Belki de Ne bileyim ben Uzaksan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Leyla İle Mecnun Yalan Şarkısı Sozleri Leyla İle Mecnun Sezon Final Şarkısı Yalan Sozleri Ali Altay Yalan Duşerken duramazsın, susarken anlatamazsın, Belki de ne bileyim ben Uzaksan duyamazsın, bıraksan bulamazsın, Nerdeyim biliyorum ben Yalan ne diyorsam ne duyduysam hep...
Cevaplar
0
Görüntüleme
215
Leyla ile Mecnun Ali Atay Yalan şarkı sozu Ali Atay Yalan şarkısı sozleri Ali Atay Yalan şarkısının sozleri Duşerken duramazsın, susarken anlatamazsın Belki de ne bileyim ben Uzaksan duyamazsın, bıraksan bulamazsın Neredeyim biliyorum ben Yalan Ne diyorsam ne duyduysam hep yalan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
858,499Konular
982,579Mesajlar
30,346Kullanıcılar
Aliyldz09Son üye
Üst Alt