Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

yalan testi

yalan testi

Similar threads

arkadaşlar buyrun yalan konusunda kendimizi test edelim sonucları da paylaşırsınız artık Ben Asla Yalan Soylemem Testi
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
Ben Asla Yalan Söylemem Testi şimdiden duyuyorum yarı sizleri Ben Yalan Söylemem diye Size yalan söylenmesinden korku ediyorsunuz Pekiyi, siz kendiniz yalan söylediğinizde ne dek rahatsız oluyorsunuzAşağıdaki cümlelerden sizin de ağzınızdan çıkmış olanlarını “doğru diyerek cevaplayın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
h 3ABD Başkanı Donald Trump, Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'ın kendisi için 'moron' dediği iddialarına,Bunun yalan haber olduğunu düşünüyorum Ama eğer dediyse bir IQ testi yapmamız gerekecekdiyerek yanıt verdi ABD Başkanı Trump ile birçok konuda manzara ayrılığı yaşadığı gündeme gelen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Araştırmalarıyla insanları bilgilendirmeye devam eden Areda Survey, 1100 katılımcıyla yalan üzerine yaptığı araştırmasıyla gündeme oturdu. En sık söylenen yalanlarla ilgili yapılan araştırmanın sonuçları oldukça şaşırttı. Areda Survey Türkiye'de en çok söylenen yalanlar üzerine bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Aşk Ölçme Testi, Bedava aşk ölçer, beleş aşk ölçer Buyrun Arkadaşlar sizde aşkınızı test edin bakalım % kaç çıkacak sonularını görüp tartışma etmeyin hee benim Netice %101 çıktı Sol tarafa Erkekler kendi adını Sağ tarafa Bayanın adı yazılır ve GO'ya tıklayınız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt