Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

yalan testi

yalan testi
0
169

Similar threads

arkadaşlar buyrun yalan konusunda kendimizi test edelim sonuçları da paylaşırsınız artık Ben Asla Yalan Söylemem Testi *
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
16 yaş arası cocukların wechsler cocuklar icin zeka olceğindeki (wisc r) sorulara verdiği (traji)komik yanıtlar 12 alt testten oluşan bu olcekte ozellikle genel bilgi kısmındaki sorulara verilen cevaplar insanı hayretlere duşurebilir mesela; genel bilgi testi 9 yaşındaki cocukla testi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
Kalsaydınız bişeyler yerdik Vallaha sarıda gectim memur bey Kazanmak onemli diil muhim olan yarışmaya katılmaktı Dunya ahiret bacımsın Şuan 65 milyon bizi izliyor Bu son sigaram Butun kadınlar guzeldir İki saat kapıda bekledim, acan olmadı Seni duşunmekten butun gece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Aşk Olcme Testi, Bedava aşk olcer, beleş aşk olcer Buyrun Arkadaşlar sizde aşkınızı test edin bakalım % kac cıkacak sonularını gorup kavga etmeyin hee benim Sonuc %101 cıktıimagesaskolcmetesti5ad73849c3f8cgif Sol tarafa Erkekler kendi adını Sağ tarafa Bayanın adı yazılır ve GO'ya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
241
Ben Asla Yalan Söylemem Testi şimdiden duyuyorum yarı sizleri Ben Yalan Söylemem diye Size yalan söylenmesinden korku ediyorsunuz Pekiyi, siz kendiniz yalan söylediğinizde ne dek rahatsız oluyorsunuzAşağıdaki cümlelerden sizin de ağzınızdan çıkmış olanlarını “doğru diyerek cevaplayın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,475Konular
981,248Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt