Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
16 yaş arası cocukların wechsler cocuklar icin zeka olceğindeki (wisc r) sorulara verdiği (traji)komik yanıtlar 12 alt testten oluşan bu olcekte ozellikle genel bilgi kısmındaki sorulara verilen cevaplar insanı hayretlere duşurebilir mesela;
genel bilgi testi 9 yaşındaki cocukla testi...
Kalsaydınız bişeyler yerdik
Vallaha sarıda gectim memur bey
Kazanmak onemli diil muhim olan yarışmaya katılmaktı
Dunya ahiret bacımsın
Şuan 65 milyon bizi izliyor
Bu son sigaram
Butun kadınlar guzeldir
İki saat kapıda bekledim, acan olmadı
Seni duşunmekten butun gece...
Aşk Olcme Testi,
Bedava aşk olcer,
beleş aşk olcer
Buyrun Arkadaşlar sizde aşkınızı test edin bakalım % kac cıkacak sonularını gorup kavga etmeyin hee benim Sonuc %101 cıktıimagesaskolcmetesti5ad73849c3f8cgif
Sol tarafa Erkekler kendi adını Sağ tarafa Bayanın adı yazılır ve GO'ya...
Ben Asla Yalan Söylemem Testi şimdiden duyuyorum yarı sizleri Ben Yalan Söylemem diye Size yalan söylenmesinden korku ediyorsunuz Pekiyi, siz kendiniz yalan söylediğinizde ne dek rahatsız oluyorsunuzAşağıdaki cümlelerden sizin de ağzınızdan çıkmış olanlarını “doğru diyerek cevaplayın...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.