Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yalan üzerine Sözler

Yalan üzerine Sözler
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yalan üstüne Sözler Yalan üzerine Sözler Yalan ile ilgili Sözler Merhaba Sevgili Melek'ler, bu yazımızda yalan üstüne söylenmiş güzel sözleri sizler için ve yalan ile ilgili sözler arayan tüm misafirlerimiz için paylaşıma açıyoruz 1549104033 1549104033 yalanuzerinesozler5c5a603d1cyalanuzerinesozler5c5a603d1c yalanuzerinesozler5c5a603d1c Üç türlü yalan vardır: Basit yalan, kuyruklu yalan ve istatistik BENJAMIN DISRAELI Yalanın dostu, gerçeğin de düşmanı çoktur De Girardin Yalan, güven ve emniyeti, kolaylık ve itimadı yok eder ŞAFİİ Yalan söylemeye kalkanın önce kendini inandırması gerekir GOETHE Yalan söyleyen herkes mutlaka nefsinin alçaklığını ortaya atmıştırCAHIZ Yalan söyleyen, unutkan olmamalı Atasözü Palavracı, Allah'a karşı kafa tutan, ama insanlardan korkan bir serseridir FRANCIS BACON Yalana borçlu olduğumuz saadet, hakiki saadet gibidir HENRICH HEINE Yalancının cezası, kendisine inanılmaması değil, onun kimseye inanmamasıdır BERNARD SHAW Günah işlemenin birçok araçları vardır, lakin yalan bunların hepsine uyan bir saptır Oliver Wendell Holmes Hayır için söylenen yalan, fitne çıkaran doğrudan iyidir Hadisi Şerif Hoşumuza giden yalanları avuç dolusu yutarız da, acı gerçekleri yudum yudum içeriz DIDEROT İnanılmayacak şeylere inanıyorum çağırmak yalan söylemektir VOLTAIRE Halk, kandırmak zorunda kaldıkları kimselerden nefret ederler Victor Hugo Suçların en büyüğü yalan söylemektir Hadisi Şerif  

858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt