Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yalancı Çerkez Tavuğu

Yalancı Çerkez Tavuğu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Yalancı Çerkez Tavuğu Tarifi İçin Malzemeler

*300400 gr tavuk göğsü (2 adet kullandım)
*2 diş sarımsak
*1, 5 su bardağı ceviz
*4 adet bayat ekmek ya da tost ekmeği
*2 su bardağı tavuk suyu
*34 (bir yarımir çeyrek) tatlı kaşığı Tuz (Bir tatlı kaşığından biraz az kullandım)

Üzeri için:

*Sıvı yağ ve kırmızı biber

Yalancı Çerkez Tavuğu Tarifi Yapılışı Tavuk göğsünü düdüklü de pişirdim İsterseniz bir havuç ve bir soğan koyarak da haşlayabilirsiniz
Bir yandan cevizleri havanda incecik olacak şekilde dövdüm Ekmekleri el blenderından geçirdim Sarımsakları rendeledim Tavuk pişince lif lif ayırarak hazırladım
Tavuk suyunu ( kontrollü ekliyoruz) azar azar ekmeğe katarak karıştırdım Cevizi, tuzu sarımsağı da ekledim Macun kıvamı hale getirdim En son tavuğu ekledim ve karıştırdım Bir tabağa koyarak streçledim dolapta dinlenmeye bıraktım Ertesi gün servis etmeden önce üzerine yağda kızdırdığım kırmızı toz biberi döktüm Afiyet olsun

Similar threads

Yalancı Çerkez Tavuğu Tarifi İçin Malzemeler *1 adet haşlanmış ve didilmiş tavuk göğsü *Yarım su bardağı iri çekilmiş ceviz *Yarım demet dere otu *Yoğurt *Mayonez *Sarımsak Yalancı Çerkez Tavuğu Tarifi Yapılışı Tüm malzemeleri karıştırma kabına alıp iyice karıştıralım ve servis...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Yalancı Çerkez Tavuğu Tarifi İçin Malzemeler *2 parça tavuk göğsü *2 dilim ekmek *89 yemek kaşığı yoğurt *Yarım su bardağı dövülmüş ceviz *67 diş sarımsak *Arzuya göre mayonez *Nane *Sumak *Kekik *Kırmızı toz biber Yalancı Çerkez Tavuğu Tarifi Yapılışı Öncelikle göğüs etlerini bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Çerkez Tavuğu Tarifi İçin Malzemeler *1 adet bütün tavuk *2 diş sarımsak *3 dilim bayat ekmek içi *1,5 su bardağı ceviz içi *1 su bardağı tavuk suyu sos için *yağ *1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber Çerkez Tavuğu Tarifi Yapılışı 1 *Suda haşladığımız tavuğu derilerinden ayrı olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Çerkez Tavuğu Tarifi İçin Malzemeler *500 gr tavuk göğsü *1 adet kuru soğan ( isteğe bağlı ) *1 adet havuç ( isteğe bağlı ) Tarator sos için: *4 dilim bayat bayat ekmek içi *2 su bardağı iri kıyılmış ceviz içi *1, 52 su bardağı tavuk suyu *34 diş sarımsak *1 yemek kaşığı zeytin yağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Bayat ekmekleri değerlendirebileceğiniz hem imali kolay hem de lezzeti mükemmel bir tarifle karşınızdayız. Çerkesler tarafından yapılan bir meze olarak sunulan çerkes tavuğu adeta sofraları farklı bir boyuta taşıyor. Kıvamı ve damaklarda bırakan iziyle çok seveceğiniz çerkes tavuğunun en kolay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
858,477Konular
981,281Mesajlar
29,559Kullanıcılar
aaaaaaaaaaaSon üye
Üst Alt