Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yalçın Akdoğan Kimdir, Hayatı

Yalçın Akdoğan Kimdir, Hayatı
0
125

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Yalçın Akdoğan Hayatı
Yalçın Akdoğan Biyografisi
Yalçın Akdoğan Hakkında bilgi

Yalçın Akdoğan Biyografisi

1969 yılında İstanbul Üsküdar`da doğdu Anadolu Üniversitesi Iletişim Bilimleri Yüksek Okulu Basım Yayımcılık Bölümü mezunu Irtibat Bilimleri Yüksek Lisans Programını tamamladı ve aynı yıl Marmara Üniversitesi Siyaset ve Sosyal Bilimler üzerine doktora çalışmasına başladı

1991 yılında Bağımsızlık Vakfı`nın düzenlediği Genç Gazeteciler yarışmasında HaberRöportaj, AraştırmaInceleme ve Sayfa Düzeni dallarında ödüle değerinde görüldü Yeni Zemin dergisinde Genel Yayınlama Koordinatörü olarak çalıştı Millî Gazete ve Akarsu dergisinde makaleleri yayımlanan yazan bir lokal idarede yöneticilik yapmaktadır

ESERLERİ
Siyaset ve Kutsallık
Görsel İktidar *

Similar threads

Yalçın Akdoğan Doğum 22 Eylül 1969Üsküdarİstanbul Memleket Trabzon Görevi devraldığı Beşir Atalay Hükümet 62 Hükümet Görevi Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Türk siyasetçi Eğitim hayatının hemencecik ardından gazetecilikle meşgul olmuş, dergi ve gazetelerde yazarlık yapmıştır Adalet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Yalcın Akdoğan Doğum 22 Eylul 1969Uskudarİstanbul Memleket Trabzon Gorevi devraldığı Beşir Atalay Hukumet 62 Hukumet Gorevi Başbakan Yardımcısı Yalcın Akdoğan, Turk siyasetci Eğitim hayatının hemen sonrasında gazetecilikle meşgul olmuş, dergi ve gazetelerde yazarlık yapmıştır Adalet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Yalçın Çetinkaya kimdir Yalçın Çetinkaya hakkında bilgi Yalçın Çetinkaya biyografisi Yalçın Çetinkaya ( 1960) 1960 yılında doğdu Müziğe 10 yaşında başladı İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuarı ’nı bitirdi Burada, Türk Müziği ’nin yanında Batı Müziği; çalgı olarak da Kanun; Konservatuar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
185
MHP Edip Semih Yalçın Kimdir MHP Edip Semih Yalçın Kimdir Hayatı MHP Edip Semih Yalçın Kim Biografisi MHP Parti İçi Eğitim, Siyaset ve Liderlik Okulundan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Merkez Yönetim Kurulu ve Başkanlık Divanı Üyesi Prof Dr Edip Semih Yalçın milletvekili adayı edinmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
222
Yalçın Lüleci Kimdir, Hayatı Yalçın Lüleci Kimdir, Yalçın Lüleci, 1976 yılında Bayburt'ta dünyaya geldi Birincil ve orta öğrenimini bu şehirde tamamladı 1998 yılında Marmara Üniversitesi Irtibat Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü'nden mezun oldu Askerlik görevini, 20002001 yıllarında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
302
858,460Konular
981,093Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt