nicebayan
FD Üye
- Etkileşim
- 2
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 90
Yalçın Bayer Kim, Yalçın Bayer hayatı,
Yalçın Bayer biyografi, Yalçın Bayer
HAKKINDA YAZILANLAR
Yalçın Herkes hırsız Bayer
FATİH ALTAYLI
Hürportreler Hürriyet 2002 İlavesi
Gün baştan başa minimum iki telefonla aynı anda konuşur o sırada masasında çalan cep telefonuna da asistanına baktırır Ve
her üç dakikada bir ‘‘Hırsıııııııız ’ ’ diye bağırır
Hırsıııııııııız ’ ’
130 desibellik böyle bir haykırışla günde minimum 20 kere yerinizden fırladınız mı hiç?
Fırlamadıysanız bizim Reha Erdoğan'ın neler çektiğini anlayamazsınız
Bu haykırma Reha'nın içine böylece bir işledi fakat zaman zaman yataktan bile bu sesle uyanıyormuş:
‘‘Hırsıııııııııız ’ ’
Reha'nın tek suçu Yalçın Bayer'e oda komşusu olmaktı
Çünkü Sevgili Bayer gün her tarafında biri bir kulağında biri öteki kulağında minimum iki telefonla aynı anda konuşur o sırada masasında çalan cep telefonuna da asistanına baktırır
Ve her üç dakikada bir ‘‘Hırsıııııııız ’ ’ diye bağırır
Önceleri hepimiz koridora fırlıyor ve birisi Yalçın Abi'nin bir şeylerini çaldı diye peşinden koşmak için kaçmakta olan birilerini arıyorduk
Fakat sonradan hepimiz öğrendik ki bu Yalçın Bayer'in doğal hali
Adam ara sıra birilerine ‘‘Hırsıııııııız ’ ’ diye bağırmadan duramıyor
Gerçi Yalçın Bayer'in bu seslenişi hiç sahipsiz kalmıyor ve ülkemizde Yalçın'ın her saniye bağırmasına karşılık gelecek dek hırsız var olan bizim ve natürel ilk önce Reha Erdoğan'ın kulaklarına oluyor
Reha geçen hafta Ertuğrul Özkök'e artan bir şekilde ‘‘Ben bu odada oturacaksam işgüçlüğü zammı isterim ’ ’ dedi
Bunun üstüne Özkök Reha'nın odasını diğer yere taşıttı fakat Yalçın Abi'nin yanına kimse taşınmıyor
‘‘Hırsıııııız ’ ’ nidalı oda bomboş duruyor
Yine De Yalçın Bayer o odayı böylece yakında doldurur
Çünkü Yalçın Abi aynı anda iki telefonla kunuştuğu gibi her iki telefonda konuştuğu her şeyi bir yandan da bilgisayara aktarıyor
Ama eski kuşak gazetecilerden olduğu için bütün gün bilgisayara aktardıklarını ‘‘Ne olur ne olmaz ’ ’ diyerek işten çıkmadan önce kağıda döküyor
Ve her gün gazeteyi basmaya harcadığımız dek kağıdı Yalçın'ın ‘‘Günlük notlarını kağıda adapte etmek ’ ’ için de harcıyoruz
Ertuğrul Özkök'ün bu duruma da bir dur demesi gerekiyor gerçekten
Geçenlerde Yalçın Bayer'in odasına girip ‘‘Abi herkese hırsıııııııız diye bağırıyorsun Bu ülkede herkes mi hırsız? ’ ’ dedim
Yanıtı kısa oldu:
‘‘Çorlulular ve Sosyal Demokratlar haricen evet! ’ ’
Cumhuriyet'te gezeteciliğe başladığım günden beri tanıdığım Yalçın Bayer için sahiden yazacağım çok şey var da asistanı Mustafa'yı yeniden dövmeyeceğine dair laf verdiği için yazmıyorum
İnsani nedenle sansür yaptım anlayacağınız *
Yalçın Bayer biyografi, Yalçın Bayer
HAKKINDA YAZILANLAR
Yalçın Herkes hırsız Bayer
FATİH ALTAYLI
Hürportreler Hürriyet 2002 İlavesi
Gün baştan başa minimum iki telefonla aynı anda konuşur o sırada masasında çalan cep telefonuna da asistanına baktırır Ve
her üç dakikada bir ‘‘Hırsıııııııız ’ ’ diye bağırır
Hırsıııııııııız ’ ’
130 desibellik böyle bir haykırışla günde minimum 20 kere yerinizden fırladınız mı hiç?
Fırlamadıysanız bizim Reha Erdoğan'ın neler çektiğini anlayamazsınız
Bu haykırma Reha'nın içine böylece bir işledi fakat zaman zaman yataktan bile bu sesle uyanıyormuş:
‘‘Hırsıııııııııız ’ ’
Reha'nın tek suçu Yalçın Bayer'e oda komşusu olmaktı
Çünkü Sevgili Bayer gün her tarafında biri bir kulağında biri öteki kulağında minimum iki telefonla aynı anda konuşur o sırada masasında çalan cep telefonuna da asistanına baktırır
Ve her üç dakikada bir ‘‘Hırsıııııııız ’ ’ diye bağırır
Önceleri hepimiz koridora fırlıyor ve birisi Yalçın Abi'nin bir şeylerini çaldı diye peşinden koşmak için kaçmakta olan birilerini arıyorduk
Fakat sonradan hepimiz öğrendik ki bu Yalçın Bayer'in doğal hali
Adam ara sıra birilerine ‘‘Hırsıııııııız ’ ’ diye bağırmadan duramıyor
Gerçi Yalçın Bayer'in bu seslenişi hiç sahipsiz kalmıyor ve ülkemizde Yalçın'ın her saniye bağırmasına karşılık gelecek dek hırsız var olan bizim ve natürel ilk önce Reha Erdoğan'ın kulaklarına oluyor
Reha geçen hafta Ertuğrul Özkök'e artan bir şekilde ‘‘Ben bu odada oturacaksam işgüçlüğü zammı isterim ’ ’ dedi
Bunun üstüne Özkök Reha'nın odasını diğer yere taşıttı fakat Yalçın Abi'nin yanına kimse taşınmıyor
‘‘Hırsıııııız ’ ’ nidalı oda bomboş duruyor
Yine De Yalçın Bayer o odayı böylece yakında doldurur
Çünkü Yalçın Abi aynı anda iki telefonla kunuştuğu gibi her iki telefonda konuştuğu her şeyi bir yandan da bilgisayara aktarıyor
Ama eski kuşak gazetecilerden olduğu için bütün gün bilgisayara aktardıklarını ‘‘Ne olur ne olmaz ’ ’ diyerek işten çıkmadan önce kağıda döküyor
Ve her gün gazeteyi basmaya harcadığımız dek kağıdı Yalçın'ın ‘‘Günlük notlarını kağıda adapte etmek ’ ’ için de harcıyoruz
Ertuğrul Özkök'ün bu duruma da bir dur demesi gerekiyor gerçekten
Geçenlerde Yalçın Bayer'in odasına girip ‘‘Abi herkese hırsıııııııız diye bağırıyorsun Bu ülkede herkes mi hırsız? ’ ’ dedim
Yanıtı kısa oldu:
‘‘Çorlulular ve Sosyal Demokratlar haricen evet! ’ ’
Cumhuriyet'te gezeteciliğe başladığım günden beri tanıdığım Yalçın Bayer için sahiden yazacağım çok şey var da asistanı Mustafa'yı yeniden dövmeyeceğine dair laf verdiği için yazmıyorum
İnsani nedenle sansür yaptım anlayacağınız *