Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yalçın Bayer Kimdir, Hayatı

Yalçın Bayer Kimdir, Hayatı
0
233

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Yalçın Bayer Kim, Yalçın Bayer hayatı,
Yalçın Bayer biyografi, Yalçın Bayer

HAKKINDA YAZILANLAR

Yalçın Herkes hırsız Bayer
FATİH ALTAYLI
Hürportreler Hürriyet 2002 İlavesi

Gün baştan başa minimum iki telefonla aynı anda konuşur o sırada masasında çalan cep telefonuna da asistanına baktırır Ve
her üç dakikada bir ‘‘Hırsıııııııız ’ ’ diye bağırır

Hırsıııııııııız ’ ’

130 desibellik böyle bir haykırışla günde minimum 20 kere yerinizden fırladınız mı hiç?

Fırlamadıysanız bizim Reha Erdoğan'ın neler çektiğini anlayamazsınız

Bu haykırma Reha'nın içine böylece bir işledi fakat zaman zaman yataktan bile bu sesle uyanıyormuş:

‘‘Hırsıııııııııız ’ ’

Reha'nın tek suçu Yalçın Bayer'e oda komşusu olmaktı

Çünkü Sevgili Bayer gün her tarafında biri bir kulağında biri öteki kulağında minimum iki telefonla aynı anda konuşur o sırada masasında çalan cep telefonuna da asistanına baktırır

Ve her üç dakikada bir ‘‘Hırsıııııııız ’ ’ diye bağırır

Önceleri hepimiz koridora fırlıyor ve birisi Yalçın Abi'nin bir şeylerini çaldı diye peşinden koşmak için kaçmakta olan birilerini arıyorduk

Fakat sonradan hepimiz öğrendik ki bu Yalçın Bayer'in doğal hali

Adam ara sıra birilerine ‘‘Hırsıııııııız ’ ’ diye bağırmadan duramıyor

Gerçi Yalçın Bayer'in bu seslenişi hiç sahipsiz kalmıyor ve ülkemizde Yalçın'ın her saniye bağırmasına karşılık gelecek dek hırsız var olan bizim ve natürel ilk önce Reha Erdoğan'ın kulaklarına oluyor

Reha geçen hafta Ertuğrul Özkök'e artan bir şekilde ‘‘Ben bu odada oturacaksam işgüçlüğü zammı isterim ’ ’ dedi

Bunun üstüne Özkök Reha'nın odasını diğer yere taşıttı fakat Yalçın Abi'nin yanına kimse taşınmıyor

‘‘Hırsıııııız ’ ’ nidalı oda bomboş duruyor

Yine De Yalçın Bayer o odayı böylece yakında doldurur

Çünkü Yalçın Abi aynı anda iki telefonla kunuştuğu gibi her iki telefonda konuştuğu her şeyi bir yandan da bilgisayara aktarıyor

Ama eski kuşak gazetecilerden olduğu için bütün gün bilgisayara aktardıklarını ‘‘Ne olur ne olmaz ’ ’ diyerek işten çıkmadan önce kağıda döküyor

Ve her gün gazeteyi basmaya harcadığımız dek kağıdı Yalçın'ın ‘‘Günlük notlarını kağıda adapte etmek ’ ’ için de harcıyoruz

Ertuğrul Özkök'ün bu duruma da bir dur demesi gerekiyor gerçekten

Geçenlerde Yalçın Bayer'in odasına girip ‘‘Abi herkese hırsıııııııız diye bağırıyorsun Bu ülkede herkes mi hırsız? ’ ’ dedim

Yanıtı kısa oldu:

‘‘Çorlulular ve Sosyal Demokratlar haricen evet! ’ ’

Cumhuriyet'te gezeteciliğe başladığım günden beri tanıdığım Yalçın Bayer için sahiden yazacağım çok şey var da asistanı Mustafa'yı yeniden dövmeyeceğine dair laf verdiği için yazmıyorum

İnsani nedenle sansür yaptım anlayacağınız *

858,509Konular
982,856Mesajlar
30,650Kullanıcılar
KUNGert22Son üye
Üst Alt