Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yalın - Aşk istiyoruz

Yalın - Aşk istiyoruz
0
88

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Yalın Aşk istiyoruz Dünyanın yolunu gidipte Son düzlükte pes etmek mi ? Hayır hayır hayır ben böyle büyümedim Israrlı kavgaların peşinden Son bir öpücüğe durulmak mi Olur olur hissetmek herşeye bedel Her yanlışınla sen son yanlışımla ben Savaşla yürüyoruz yinede aşk istiyoruz Çocukta alıyoruz yinede aşk istiyoruz Aşk istiyoruz , Aşk istiyoruz Sözler verilir yürek yanılır Dert çekilir dertler yıkılır Işlenmiş bitmiş kabul biz yola devam  

Similar threads

yalın aşk istiyoruz şarkısı yalın aşk istiyoruz şarkı sozu Dunyanın yolunu gidipte Son duzlukte pes etmek mi ? Hayır hayır hayır ben boyle buyumedim Israrlı kavgaların peşinden Son bir opucuğe sakinleşmek mi Olur olur hissetmek herşeye değer Her yanlışınla sen son yanlışımla ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Yalın Ah Be Kardeşim Şarkı sozleri Aynaya baktım senden otesi yok aynayı sev Radyoda sevdiğin şarkı calmış radyoyu sev Kalbini baktığın kadın başkasınınmış iyimi Git patlat bu kafayı şimdi Git patlat bu kafayı şimdi Bazen herkesten sıkıldığım oluyor Fişi cek git dukkanı kapatasın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
yalin ask istiyoruz şarkı sozu Dunyanin yolunu gidipte Son duzlukte pes etmek mi ? Hayir hayir hayir ben boyle buyumedim Israrli kavgalarin pesinden Son bir opucuge sakinlesmek mi Olur olur hissetmek herseye deger Her yanlisinla sen son yanlisimla ben Savasla yuruyoruz yinede ask...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Konu:Sanal Nimetin Kırıntıları Yazar:MaTi Cağımızın iletişim araclarından biri olan internet yaşamımızın vazgecilmez bir parcası haline geldi Bununla beraber bir cok şeyi sundu bize real (gercek) yaşamdan belki bize cok şeyi daha fazlasını sundu yada bize oyle geliyor oyle hissetmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Konu:Sanal Nimetin Kırıntıları Yazar:MaTi Çağımızın iletişim araçlarından biri olan internet yaşamımızın vazgeçilmez bir parçası haline geldi aynı zamanda bir çok şeyi sundu bize real (gerçek) yaşamdan olur ya bize çok şeyi daha fazlasını sundu yada bize pek geliyor pek hissetmek istiyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,496Konular
981,654Mesajlar
29,725Kullanıcılar
Üst Alt