Yalın nasıl kadınlardan hoşlanır! Yalın’ın sevgililerinin karşılıklı özelliği ne? öğrenm yalının özel hayatı yalının sevgilileri yalın özel hayatı özellikleri 1543422 1543422 yalinnasilkadinlardanhoslaniryalininsevgililerininortakozelligineogrenm5c4dd0224edb6yalinnasilkadinlardanhoslaniryalininsevgililerininortakozelligineogrenm5c4dd0224edb6 http:wwwsobeledikcomimghaberyalin250x P margin: 0px; Herkesin bağıra bağıra eşlik ettiği o güzel aşk şarkılarının yaratıcısı Yalın kendi içinde nasıl biri? Yalın en 'yalın' halini yani hayata bakışını, yaşamını, dostlarını, kadınları ve evliliğe dair düşüncelerini Marie Clarie'e anlattı MÜZİK ÜZERINE Müzik benim için hayat Diğer türlü yaşayabileceğimi düşünmüyorum Şarkı söylemeden, beste yapmadan yaşayamam HAYATIMIN ŞARKISI Wild World ve John Lennon'ın 'Imagine'ı hayatımın şarkıları Şimdilerde de sık sık 'Cold Play' dinliyorum FRANSIZ KÜLTÜRÜ Fazla bambaşka bir kültür ve hayata bakış açısı kazandırdı bana Fransız Lisesi'nde okumak En yakın arkadaşlarımı bana kazandıran okuldu Fransız liseleri insana öbür bir duruş kazandırıyor Sosyal bir yaşam görüşü sunuyor Fazla gurur duyuyorum bir Fransız Lisesi mezunu olduğum için MODAYA BAKIŞI Modayı peşine düşüp takip ediyorum ve seviyorum ama moda olanı giymiyorum Modayla ilgili evvelden hissettiğim bir şey oluyor ve onları uyguluyorum gerçekten Eskiyle yeniyi birleştirme hoşuma gidiyor Örneğin RayBan'in bu sene fazla moda olan Wayfarer model gözlükleri geçen sene karşıma raslantı çıkmıştı Moda gerçekten geriye doğru giden bir şey Eskiye dönüş defalarca var Alexander McQueen ve Costume National'i, hem Japon tasarımcıları fazla beğeniyorum Londra'da ufak butikler var, oralardan Japon tasarımcıların ürünlerini bulabiliyorum HAYATININ BIRINCIL ÜÇÜ Sevdiğim millet, müzik ve yemek yemek AŞK ÜSTÜNE Aşk yaşamın kaynağı, aşkın bin türlü çeşidi var, yalnızca aleyhinde cinse olan aşktan bahsetmiyorum İnsanın hayatını sürdürebilmesi için sevgi ve aşk gibi duyguları tatması lüzumlu MÜTEVAZILIK ÜZERINE İnsanların benim mütevazı olduğumu düşünmesinin sebebi, benim her başarıyla biten işin ardındaki, yeni bir proje için düşünmeye başlamam olabilir 'Ben oldum artık' diye düşünmüyorum hiçbir zaman Kafamda daima bir adım ötesini düşündüğüm için nelere sahip olduğumu algılayıp onlarla övünmüyorum id MÜZİK GENLERİ Babam gitar çalıyordu hobi olarak, annem de lisede bir grubun solistiymiş Bir tek annemin amcası müzikle profesyonel olarak ilgiliymiş, Türk Sanat Müziği besteleri yapıyormuş Keza kuzenim de müzisyen; tombmaster YAKIN GELECEK ÜZERINE Yakın gelecekle birincil planlarımdan bir tanesine ekimden itibaren Los Angeles'ta yaşayacak olmam Yurtdışında bir albüm yapmak istiyorum ANNEANNESİ ÜSTÜNE Anneannemi kaybetmeye alışmak zorundayım Yokluğuna! Çok Büyük bir kayıp benim için Üçüncü albümümü ona ithaf ettim ABES ZAMANLAR Şarkı yazmak için özel zaman yaratıyorum Ayrıca fazla film izliyorum Çünkü film, düş gücünü çok geliştiriyor Arkadaşlarımla playstation da oynuyoruz Spor yapıyoruz; basketbol, pin pon, squash gibi ROMANTİK YALIN Romantizm konusu birazcık girift Planlanmış romantizme karşıyım Romantizm doğal olmalı, bir mum yakarak oluşturulan romantizmi çok nahoş buluyorum; bir manzara, bir an, her şey romantik olabilir, mekan ya da vakit önemli değil ALBÜMLER Birinci albümüm ilk heyecan Ondaki şarkılar yılların birikimiyle oluşmuş O şarkılar insanlara ulaşmak için uzun süre beklediler, daha naifler Ondan sonraki albümlerimdeki şarkılar daha az beklediler fakat bu sefer de hayatın getirdikleri onlara yansıdı Albümler arttıkça kıyaslamaya ve daha iyisini yapmaya olan mücadele da artıyor PLANLAR Bu yaz konser var, 7 Ağustos'ta Rumeli Hisarı'nda, 16 Ağustos'ta Bodrum Antik Tiyatro'da Arada da tatil yapmaya çalışacağım Bir arkadaşımın fazla hoş bir tatil teklifi var; teknesiyle Akdeniz'de süre geçireceğiz IZDIVAÇ HAKKINDA Yakın gelecekte evlilikle ilgili bir planım değil 35 yaşımdan sonradan düşüneceğim bir konu izaç Ola Ki de hiç evlenmem Sevgili almak daha hoş galiba TATİL YAPAMAMAK ÜZERINE Uzun zamandır tatil yapmıyorum Ne zamandır denize girmiyorum mesela Birazcık güneşlendikten sonradan denize girip, hafif esintili bir yerde hamakta uyumak istiyorum HAYALLER Fazla fazla hayalim var Müzikle ilgili en büyük hayalim beni dinleyen insan sayısını çoğaltmak İnsanlara yalnızca müzik aracılığıyla gelmek da yok hayalim; ideolojiye, hayat görüşüyle de ulaşmaktan bahsediyorum O yüzden de sözlerini benim yazmam şart 35 yaşımdan daha sonra bir yelkenli alıp Güney'de zaman geçirmeyi istiyorum EKONOMİ ÜSTÜNE Matematikle aram Birtakım verileri kullanarak, kendine bir yol yaratıp sonuçlanmak beni çok heyecanlandırıyor Ekonomiyi yalnızca parayla ilişkilendirmemek lüzum Biraz da hayatı nasıl yaşayacağınızı size öğreten bir konu KADINLAR HAKKINDA Kadınlardan vazgeçemem Cıvıl cıvıl, güler yüzlü, hareketli, geveze kadınlardan hoşlanıyorum
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.