Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yalın - Seni Buralarda Bir Özleyen Var - AKOR (versiyon 1)

Yalın - Seni Buralarda Bir Özleyen Var - AKOR (versiyon 1)
0
124

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yalın Seni Buralarda Bir Özleyen Var AKOR (versiyon 1) Em B7 Em B7 Ben taptıkça o hepten kaçar gider ) Em Am C B7 )2 Ufacık dertleri dev yapar küseeer ) G D Am Em ( İşte böyle bir aşık canından bezer ) ( G D Am B7 ) ( Ve böyle bir kuş sürüden uçar gider ) ( Em Am ) A ( Niye canım yansın yine ) ( C Am ) ( Yarım mı kalsın birinde ) ( B7 Am B7 ) ( Sarılırım, bırakmam, yuvaya dönse ) Em B7 Em ( Seni buralarda bir özleyen var ) ( B7 Am ) ( Kalp denilen yerinde yeller eser ) B ( Em B7 Em ) ( Seni buralarda bir bekleyen var ) ( B7 Em ) ( Seni buralarda bir özleyen var ) B7 Em B7 Hiç anlamaz üzülmez o taştan beter ) Em Am C B7 Em )2 Bugünü ılıksa yarını soğuk eseeer ) Her Tarafta (A)ve(B) D C Em Çiçek bile ara sıra toprağına küser D C B7 Unutma geri gelmez eskiyen saatler  

Similar threads

Yalın Yağmur AKOR (versiyon 1) yalın yağmur tab yalın yağmur akor damlası akor INTRO EmAmDGCAmB7 Em Am Kışla yaz gibiydik sen kar tanesi ben güneş D G Çözmek şiddet bu buzları yalvarsam ne ayrım eder C Am Çocukça kavgalar bunlar mazeretler B7 Sebebimiz olmuş yabancı gözler Em Am Kışla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Teoman İki Yabancı AKOR (versiyon 1) teoman iki yabancı akor iki tanıdık olmayan notaları akor tab tab Em Yazdan kalma bir günden, yada cölde cay filminden Am Em Bir sahne var aklımda, oyuncular sözde biziz B7 Em Mutsuzuz ikimiziz Am Em Kimi asklar hic bitmezmis, bizimkisi bitenlerden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Teoman Senden Önce Senden Sonra AKOR (versiyon 6) Em Bu çığlık çığlığa dalgalar D Ve acıklı hoş martılar Em Rüzgara çarpıp çarpıp gelip Bm Doluyorlar kalbime Em Yalnızım uçurum kıyısında D Hayat ve vefat arasında Em Tüm hayatım akıp geçiyor Bm Ayaklarımın aşağıda B7 C Daha kaç ceset...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Yalın Ben Bilmem AKOR (versiyon 1) INTRO – Em – D – C – Am – Em Em D C Am Em Kimsenin inanarak kapılacağı bir aşk yokken sen nereden çıktın D C Am Em Duyduğum iki sözün biri yalanken seni kim böyle sakladı D C Am Em Anlamadım daha önce nelere yıprandığını sorun bende mi anlamadım Am Biz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Teoman Duş AKOR (versiyon 1) teoman duş tab teoman duş akor akor Em Am bu aşk bizi nereye kadar savurursa Em Am öyle acıtacak canımızı ama olsun Em Am daldır elini göğsüme al kalbimi Em Am bul damarımı, bas ilacı dindir acımı C fazla mutluyum acilen Em ellerim vücudunda A C B7...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
858,499Konular
982,571Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt