Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yalın Varsa Karnına, Culun Varsa Sırtına Atasozunun Anlamı

Yalın Varsa Karnına, Culun Varsa Sırtına Atasozunun Anlamı
0
136

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Yalın Varsa Karnına, Culun Varsa Sırtına Atasozunun Acıklaması
Yalın Varsa Karnına, Culun Varsa Sırtına Atasozunun Sozluk Anlamı

Kendi bilgi, beceri ve imkanın varsa ve bunlara da guveniyorsan bir işe giriş; yok ise bu işten vazgec Bil ki, kimseden kimseye hayır yoktur; başkalarından kolay kolay yardım da gelmez ve gelse de pek bir işe yaramaz

Similar threads

Tırnağın varsa başını kaşı atasozu, Tırnağın varsa başını kaşı atasozu ne demek Kendi bilgi, beceri ve imkanın varsa, bunlara da guveniyorsan bir işe giriş; yoksa vaz gec Bil ki, kimseden kimseye hayır yoktur; başkalarından kolay kolay yardım da gelmez, gelse de pek bir işe yaramaz
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Tırnağın Varsa Başını Kaşı Atasozunun acıklaması Tırnağın Varsa Başını Kaşı Atasozunun sozluk anlamı İnsan, bir işe başlamak icin başka insanlardan yardım beklememeli; kendisinin imkanları varsa bir işe girişmeli, yoksa girişmemelidir
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
İven (Acele Eden) Kız Ere Varmaz, Varsa Da Baht Bulmaz Atasozunun Anlamı İven (Acele Eden) Kız Ere Varmaz, Varsa Da Baht Bulmaz Anlamı İven (Acele Eden) Kız Ere Varmaz, Varsa Da Baht Bulmaz İven (Acele Eden) Kız Ere Varmaz, Varsa Da Baht Bulmaz Atasozunun Anlamı: Acele yapılan iş bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Bin Olcup Bir Bicmeli Anlamı Bin Olcup Bir Bicmeli Ne demek Bin Olcup Bir Bicmeli Atasozunun Acıklaması Bin Olcup Bir Bicmeli anlamı Bin Olcup Bir Bicmeli Yapılacak bir işin butun yonleri onceden iyi duşunulmeli, sonucu iyi hesaplanmalı, ondan sonra işe girişilmelidir İyi duşunulmeden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Tırnağın Varsa Kaşın, Yoksa Duşun ne demek Tırnağın Varsa Kaşın, Yoksa Duşun sozluk anlamı Cevap: Tırnağın Varsa Kaşın, Yoksa Duşun Atasozunun Anlamı İnsan, bir işe başlamak icin başkasından yardım beklememeli; kendisinin imkanları varsa bir işe girişmeli, yoksa girişmemelidir
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
858,460Konular
981,104Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt