Yalın'dan Kalpten Dudağa Şarkısının Sözleri Yalın Kalpten Dudağa Şarkı Sözleri Kalpten Dudağa Şarkı Sözü Medyada meydana çıkan haberler tarafından Beren Saatten hoşlanan fakat Saat'e bunu itiraf edemeyip Kenan Doğulu'ya kaptıran Yalın kalpten dudağa şarkı sözü ile karşınızdayız melekleryalindankalptendudagasarkisininsozleri5c57a7ff0d191alt 1549248506 1549248506 yalindankalptendudagasarkisininsozleri5c57a7ff3a9ddyalindankalptendudagasarkisininsozleri5c57a7ff3a9ddyalindankalptendudagasarkisininsozleri5c57a7ff3a9dd Bi cesaret geliver yanıma O Kadar aniden olur olur Olur mu olur Korkunun ecele faydası eğer aşksa Olur olur güzelde olur Süslemeden düşünmeden Kalpten dudağa öyle saf Akla hiç değmeden Asaletin kabul tekrar sende dursun Sen yoksa sen bi adım gelebilsen Yazarım söylerim seni sor istersen Buzlarım çözülür bir gül yüzünü göstersen Aşkı bir dinlesen Varsa sen yoksa sen bi adım gelebilsen Yazarım söylerim seni sor istersen Buzlarım çözülür bir gül yüzünü göstersen Aşkı bir dinlesen Bi cesaret geliver yanıma O Kadar bir anda olur olur Olur mu olur Korkunun ecele faydası eğer aşksa Olur olur güzelde olur Süslemeden düşünmeden Kalpten dudağa pek saf Akla hiç değmeden Asaletin kabul yine sende dursun Sen yahut sen bi adım gelebilsen Yazarım söylerim seni sor istersen Buzlarım çözülür bir gül yüzünü göstersen Aşkı bir dinlesen Varsa sen yoksa sen bi adım gelebilsen Yazarım söylerim seni sor istersen Buzlarım çözülür bir gül yüzünü göstersen Aşkı bir dinlesen Varsa sen yahut sen bi adım gelebilsen Yazarım söylerim seni sor istersen Buzlarım çözülür bir gül yüzünü göstersen Aşkı bir dinlesen Varsa sen yahut sen bi adım gelebilsen Yazarım söylerim seni sor istersen Buzlarım çözülür bir gül yüzünü göstersen Aşkı bir dinlesen