Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yalnız Kurt Sefer'i Deniz Evin Kimdir, Kaç Yaşında? Deniz Evin Evli mi? Deniz Evin'in Oynadığı Diziler...

Yalnız Kurt Sefer'i Deniz Evin Kimdir, Kaç Yaşında? Deniz Evin Evli mi? Deniz Evin'in Oynadığı Diziler...
0
84

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
s-93beb7f40f9de0bf337abd9301bb1ed589490bf8.jpg

Beni Affet dizisinde yıldızı parlayan Deniz Konutun, merakla beklenen Yalnız Kurt dizisinin oyuncu takımında yer alıyor. Bu akşam ATV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Yalnız Kurt dizisinde 'Sefer' karakterini canlandıran oyuncu Deniz Konutun gündemde yer alıyor. Dizinin merakla bekleyenler 'Yalnız Kurt Sefer'i Deniz Meskenin kimdir, kaç yaşında? Deniz Meskenin evli mi? Deniz Konutun hangi dizlerde oynadı?' diye araştırma yapıyor. İşte tüm ayrıntılar...

Bir müddettir konusu prestijiyle tüm ilgiyi toplayan Yalnız Kurt bu akşam ATV ekranlarında seyircilerle buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Osman Sınav’ın oturduğu Yalnız Kurt oyuncu takımıyla da beğeni topluyor. Dizinin takımında yer alan, günlük dizi projeleriyle yıldızı parlayan Deniz Evin’in özel hayatı merak konusu oldu. Yalnız Kurt Sefer'i Deniz Konutun kimdir, kaç yaşında? Deniz Konutun evli mi? Deniz Konutun hangi dizlerde oynadı?

Deniz Konutun Kimdir?

Türk Sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu Deniz Meskenin, 1 Ocak 1983’de doğdu. Hacettepe Üniversitesi Oyunculuk Kısmı'nı bitirdi. Genç oyuncunun birinci televizyon deneyimi 2008 yılında rol aldığı Doludizgin Yıllar dizisi ile olmuştur. Daha sonra Fox TV’de yayınlanan Unutma Beni dizisi ile oyunculuk mesleğine devam eden genç oyuncunun, geniş kitleler tarafından tanınması ise Beni Affet dizisinde canlandırdığı Umut karakteri ile olmuştur.

Birebir vakitte Fetih 1453 sinemasında başrol oynayan, tiyatro ve sinema oyuncusu İhtilal Evin'in kardeşidir. Deniz Meskenin 'Beni Affet' dizisinde canlandırdığı Umut karakteri ile tanınmıştır. Lakin 2017 yılında sıhhat sorunları sebebiyle diziden ayrılmıştır.

Deniz Meskenin Hangi Dizlerde Oynadı?

2008-2009 Doludizgin Yıllar – Akın2008-2015 Unutma Beni – Sinan2012-2017 Beni Affet – Umut Kayacan2022-... Yalnız Kurt – Sefer

Deniz Konutun Evli mi?

Deniz Konutun, Beni Affet dizisinin setinde tanıştığı kendi üzere oyuncu olan meslektaşı Gaye Turgut ile evlidir.

858,505Konular
982,838Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt